maanantaina, helmikuuta 28, 2005


Pupu punainen ennen huovutusta, Bunny The Red before the felting. Posted by Hello


Pupu punainen pesukonetuksen jälkeen, Bunny The Red after the washing mashine. Posted by Hello


Huopatossut, felted boots Posted by Hello

sunnuntaina, helmikuuta 27, 2005

Jiiihaaaaa!

Joo, huonosti menee. Minen ole neulonut, minusta on hyvää kyytiä tulossa nörde eli nörtti.
Perustin meidän kaikkien blogilaisten iloksi oman keskustelupalstan, "Neulehihhulit". Sinne saavat kaikki himoneulojat tulla pömisemään neulomisesta ja kaikesta muustakin. Sanotaanko nyt vaikka,että se on meidän virtuaalineulekahvilamme.

lauantaina, helmikuuta 26, 2005


Hahtuvatossu odottaa pariaan ja menevät sitten yhdessä pesukoneeseen huopumaan. Posted by Hello

This slipper is waiting it's pair. Then they'll go to washing mashine and become felt boots.


Miljoonat kiitokset Anne V:lle näistä ihanista langoista. Ovat todellakin ihan meikäläisen makuun. 100% merseroitua puuvillaa. Teen niistä kesäksi jotain kivaa lapsille. Posted by Hello

Billions thanks Anne V for these lovely yarns. These are really my colours! 100% merserized cotton. I will make somethinf nice for the kids from these.

Minä olen niin otettu viimeaikoina saamastani kiltteydestä, huomaavaisuudesta ja vuokseni nähdystä vaivasta. Ensin Kati lähetti minulle ylimääräiset Maxima-lankansa, sitten Terde jeesasi kun multa loppui ruskeankirjava Teddy ja nyt lähetti Anne nämä, ihan tuosta vain, kiltteyksissään.=)
Olette te kyllä aika mahtavia tyyppejä. Aijon ottaa teistä mallia solidaarisuudessa, tiedättekös sen?=D


Anopille panta Teddystä Posted by Hello

For my mother in law from Novita's Teddy

Jee, nyt toimii sähköposti!

Ilmoittautumaan vaan nyt sitten kaikki halukkaat. Muutama on jo ilmoittautunut. Aikoja on siis pidennetty puolella, joten on
a)kaksi viikkoa aikaa tutustua uuteen ystäväänsä
b)sitten lähetetään lankaa/neulontatarviketta
c) tästä paketista kahden viikon päästä jotain muuta kivaa pientä
d)pikkuylläripaketin jälkeen kahden viikon kuluttua jokin pieni itseneulottu lahja
f) lopuksi esitellään ystävä kera kuvien.

Blogilliset toimivat omassa blogissaan ja vielä blogittomat saavat lainata minun blogiani tai tehdä omansa.

Ilmoittautumiset siis tähän osoitteeseen:
ninni@ninninpinni.com

heips!

Mulla on sähköposti tökkinyt, joten pyydän kärsivällisyyttä kaikilta, jotka haluavat ilmoittautua Neulova Ystäväni-projektiin. Projekti on muuten alkuperäisen suunnitelman mukainen, mutta pidennän eri vaiheen aikoja kahteen viikkoon viikon sijasta. =)
Mainittakoon myöskin, että ulkosuomalaisetkin saavat osallistua. olkoonpa vaikka niin, että jos osaa suomen kieltä, voi osallistua. Ulkosuomalaisen ystävä voi sitten omantuntonsa mukaan ottaa pakettien sisällössä huomioon jos postituskulut ulkomaille ovat suuremmat kuin kotimaahan.

Minäpä ilmoittelen heti kun sähköposti pelittää taas.

torstaina, helmikuuta 24, 2005

Käsityöliike Neulansilmä Järvenpäässä lopettaa.

Sain äsken puhelun ja minulle tarjottiin mahdollisuutta jatkaa käsityötarvikeliikkeen liiketoimintaa kun omistajapariskunta muuttaa. En pysty itse tarttumaan tilaisuuteen, mutta lupasin vähän kuulutella asioista netissä.

Neulansilmä myy lankoja, ompelukoneita, muita käsityötarvikkeita ja sijaitsee ihan Järvenpään keskustassa. Asiakaskunta on valmiina ja kaikki potentiaali liikeidean kehittämiseen ja laajentamiseenkin on olemassa.

Jos jotakuta kiinnostaa, ottakaa yhteyttä liikkeeseen. Omistaja on lomalla ensiviikon, mutta viilolla 10 taas paikan päällä.

Laittakaahan ihmiset sanaa myös kiertämään netissä. Moni kun kuuluu postituslistoille yms. joilta voisi löytyä ihmisiä, jotka haluavat tehdä työtä rakastamansa käsityöharrastuksen parissa.

Liikkeeseen voi myös mennä käymään. Täältä löytyy osoitetiedot:
http://koti.mbnet.fi/neulansi/

(Ziina: vihjailen tässä nyt suoraan, josko voisit taas kerran pistää infoa Finnish Knit Blogs-blogiin ;))

keskiviikkona, helmikuuta 23, 2005


Valmis! Ready! Posted by Hello

tiistaina, helmikuuta 22, 2005

Neulova Ystäväni-projekti

Tämä projekti poikkeaa sitten muista versioista aika lailla. Päätin luoda teidän iloksenne, kaikki osallistumishaluiset, jotakin omaperäistä ja hauskaa.

Näin se toimii:

a) Halukkaat ilmoittautuvat minulle 16.3 mennessä sähköpostitse ja tuona kyseisenä päivänä minä arvon parit. Laittakaa otsikoksi meiliin "Neulova Ystäväni"-projekti. Jos meitä on pariton määrä, ilmoittaudun vapaaehtoiseksi tutustumaan kahteen neulojaan.

b)Parit tutustuvat viikon ajan toisiinsa sähköpostitse ja kyselevät toisiltaan kaikkea mikä liittyy läheisesti tai etäisesti neulontaa, kuten mikä merkitys neulonta-harrastuksella on, kuinka kauan on neulonut, millaisista langoista pitää, millaiset värit miellyttävät yms..

c)Viikon päästä ilmoittautumisesta lähetetään ensimmäinen paketti, joka on lankaa n. 15€ arvosta. Paketti voi sisältää pelkkää lankaa tai lisäksi jotain neulomiseen liittyvää.

d)tästä viikon kuluessa lähetetään toinen paketti, joka sisältää jonkin pienen muutaman euron lahjan jonka lähettäjä katsoo sopivaksi uudelle ystävälleen. Herkuttelijalle esim. suklaata tai karkkipussi, romantikolle pieni kirjanen rakkausrunoja yms. Parasta, jos lahja on jotakin sellaista jonka parissa viihtyy neulomisen lomassa.

e)viikon kuluttua tästä lähetetään jokin itse tekemä pieni neulontatyö, kuten pipo, lapaset, huivi, sukat tms. Tämä voi tulla joko uudelle ystävälle itselleen tai hänen lemmikilleen tai perheenjäsenelle.

f) kun on saanut tämän viimeisen, kolmannen lahjan, jaetaan ilo muiden kesken ja julkaistaan blogissa esittelemällä uusi ystävänsä ja kaikki ihanat lahjat, joita häneltä on saanut. Esittelyyn käytetään niitä tietoja, joita sähköpostitse on vaihdettu.

Minun blogiani voivat lainata esittelyyn ja kuvamateriaalin lähettämiseen ne osallistujat, joilla ei vielä ole omaa blogia. Blogittomat voivat lähettää esittelytekstin ja kuvat minulle sähköpostilla ja minä päivitän ne blogiini. On myös vaihtoehto, että vielä blogittomat perustavat vaikkapa tilapäisen blogin tätä hauskaa projektia varten. Me muut autamme varmasti, jos tulee jotakin blogin perustamiseen tai sen käyttöön liittyviä kysymyksiä, eikös vain?

Nyt vain halukkaat ilmoittautumaan! Laittakaa meiliin nimimerkki tai etunimi sekä mahdollisen blogin osoite ja sähköpostiosoitteenne. Blogittomat voivat mainita haluavatko lainata minun blogiani tai tehdä oman blogin f-vaiheeseen.

Pehmeää ja vaaleanpunaista, soft ona pink


Posted by HelloAloin taas hetken mielijohteesta neuloa. Tällä kertaa ikivanhoja Butterflyn jämiä. Mohairia, villaa ja akryyliä. Reunoihin huolitteeksi jotain tunnistamatonta ohuempaa mohair-lankaa. Lehtikuviomalli löytyi "kauneummat neulemallit"-kirjasta . Tästä saattaa tulla Mimosalle housuhame. Ei sitä vielä tässä vaiheesas tiedä.;D

I started knitting, ones again, on impuls. This time the yarn is an ancient Butterfly. Mohair, wool and acryl. I'm neating the work with that thinner mohair-yarn in the picture. I don't know what is it.
This knitting might become a divided skirt to Mimosa. I'm not sure yet.;D


 Posted by Hello

maanantaina, helmikuuta 21, 2005

Huomio!

Oiskos kellään tietoa miten sellainen huppumallinen päähine tehdään, jossa on kaulaliina samassa? En meinaa millään keksiä itse ja tahtoisin sellaisen äidille tehdä. Langatkin ois odottamassa. oiskos kellään skannata ja lähettää mulle jotain ohjetta tai irtoisko joltakulta omasta päästä ideaa?;)


Posted by Hello Non ni! Pitihän nyt Mimosankin saaha ku äitilläkin kerran on.;D

Well. Of course the similar one for the daughter Mimosa.;D

sunnuntaina, helmikuuta 20, 2005

Tadaa!


Tämä kaikki mehukkaat kotiäidin kurvit paljastava palmikohässäkkä on nimeltänsä "Hetken Mielijohde" Posted by HelloSe on niitä neuleitani jotka vain putkahtavat puikoilta kun alkaa neulomaan. Mie vaan on niin..hmmm..mehevä tapaus että yleisen visuaalisen edun nimissä pitäisi pitäytyä tummemmissa väreissä. Vaaleat levittävät entisestään...

I named this top "On Impulse", because I just startet to knit and this is the result. It would be better to me to use darker colours, because i'm so big and lumpy.

lauantaina, helmikuuta 19, 2005

Salainen ystävä- systeemi meillekin?

ketä inspais tulla mukaan salainen ystävä-projektiin? Ilmoittautuisitte minulle sähköpostitse ja minä arpoisin parit. Parit hieman tutustuisivat toistensa lankamakuun ja sitten lähettäisivät toisilleen paketit, jotka sisältäisivät vaikka 15 eurolla lankaa ja jotain muuta neulomiseen liittyvää.(tarvikkeita, välipalaa neulomisen lomassa, kirjallisuutta yms.) Sitten kun paketit ovat saapuneet, onnellinen vastaanottaja voi esitellä ne blogissaan.
Mulla ei kyllä ole paljoa hajuakaan miten toi nordic-versio toimii, mutta tällainen ehdotelma minulla.

Kiinnostuneita? Parannusehdotelmia ideaan?

Homma voisi startata hamsterikuukauden jälkeen 16.3

torstaina, helmikuuta 17, 2005


Nämä tein isälleni. Mies kuvassa on enoni, joka lupautui malliksi kun faija kieltäytyi kunniasta.;D Huomatkaa hieno tuotemerkki, jossa lukee nimeni. Tilasin niitä parisataa. Posted by Hello Langat: Novitan Maximaa ja Teddyä.

I made these to my father. The man in the picture is my uncle. Father avoids cameras.;D Notice that I have bought couple of hundred custom made marks for my designs.
Yarns. Novitas Teddy and Maxima.

keskiviikkona, helmikuuta 16, 2005

Tästä tulee liivi.
This is going to be a vest.


 Posted by Hello


 Posted by Hello

sunnuntaina, helmikuuta 13, 2005

Muistatteks työ tän? Remember this?


Tästä tulee Mimosalle mekko, mutta työ edistyy kovin hitaasti. Onkohan tämä jo Mimmille pieni kun tulee valmiiksi? Tämä kyllä venyy aika hyvin..

This is going to become a dress for Mimosa, but this work is progressing slow. I wonder if this is goin to be already too small for Mimosa when it's ready. allthough it's streching quite well..
Posted by Hello


 Posted by Hello

Lankadietti alkaa pian! Yarn diet is going to start soon!

Suunnittelen neulovani kaikkea nopeaa ja helppoa ja paljon. Ajattelin käyttää joutuisia, paksuja lankoja.

I'm planning to knit all kinds of easy and fast, and a lot of it. I'm thinking of using rapid and thick yarns.

About our yarn diet:
There is a group of Finnish knitters, desiding not to by any yarn for a month. The one, who has been knitted the most during that time, wins a packet of yarn. It's hopeless mission to me to win this competition, but I have my personal goal to see how much I can knit.

Finnish knitter, Kristel (http://www.helsinki.fi/~eknyberg/neuleet/) made up this wonderful and fun idea, because active knitters usually have too much yarn!

This link leads You to the site where You can see the list of contributors:
http://lankahamsterit.blogspot.com/

perjantaina, helmikuuta 11, 2005

Ei neulomista, no knitting

En ole pystynyt neulomaan juuri ollenkaan. Voin huonosti kun lääkitykseni on lopetettu ja uusi aloitetaan parin viikon kuluttua.

I haven't been able to knit almost nothing. I'm feeling bad because my medicine has been cut out and i'm going to have new medicine during two weeks.

keskiviikkona, helmikuuta 09, 2005

no, pakkohan miunkin on tämä testi tehdä, jonka Ziina oli blogiinsa löytänyt.;)

[x] Minulla on silmälasit.(ehkäpä niitä pitäisi joskus käyttääkin!)
[ ] Olen blondi.
[x] Tiedän ainakin yhden kaimani.
[ ] Tiedän, missä on Kälviä.
[ ] Olen kaksikielinen.
[x] Olen riippuvainen netistä.(joo, mutta voisin lopettaa koska tahansa..)
[ ] Olen riippuvainen huulirasvasta.
[x] Olen riippuvainen.(vedestä, hapesta, painovoimasta yms..)
[ ] Olen ainoa lapsi.
[ ] Minulla on villakoiria sänkyni alla. (siivosin juuri perusteellisesti)
[x] Asun omassa kämpässä. (niin vuokralla)
[ ] Asun opiskelija-asuntolassa.
[ ] Seurustelen. (ah, tätä kaukosuhteen ihanuutta)
[ ] Olen ainakin yhden bändin suuri fani.
[ ] Olen lukenut kaikki Harry Potter -kirjat.
[ ] Mielestäni Johnny Depp on ihana.
[ ] Inhoan hernekeittoa.
[ ] Syvästi inhoan hernekeittoa.
[ ] Inhoan pinaattikeittoa.
[ ] Syvästi inhoan pinaattikeittoa.
[ ] Seuraan Kauniita ja rohkeita. (Kuinka niistä pääsee eroon?)
[x ] Olen mielestäsi kaunis.(jos tyydyt vain kuvittelemaan)
[ ] Olen pitkävihainen.
[ ] Olen lahjoittanut rahaa johonkin keräykseen viimeisen kuukauden aikana.
[ ] Minulla on oma huone. (asun yksin, joten kaikki huoneet ovat kai omiani?)
[ ] Omistan MicMacin tai Miss Sixtyn vaatteita.
[x ] Omistan lökäpöksyt.(lähes kaikki pöksyni lököttävät, koska olen laihtunut)
[ ] Olen rokkari.
[x ] Olen poppari.
[ ] Olen hoppari.
[ ] Olen punkkari.
[x ] Olen hippi.
[x] Seuraan muotia.
[x] Meikkaan.(jos jaksan)
[x] Olen vm. -87 tai vanhempi.(-79)
[ ] Minulla on lävistyksiä.
[x ] Minulla on tatuointi.(lapaluiden välissä pieni nuottiavain)
[ ] Pidän Antti Tuiskusta.
[x] Pidän lapsista.
[ ] Tiedän, mikä minusta tulee isona.
[ ] Olin viime kesänä kesätöissä.
[ ] Olen käynyt Hartwall-areenalla.
[ ] Asun pääkaupunkiseudulla.
[x ] Olen ratsastanut hevosella.
[x] Pidän saunomisesta.
[ ] Olen käynyt tänään suihkussa.
[ ] Mielestäni jätkän pitäisi käydä mieluummin armeija kuin sivari..
[x] Olen tyytyväinen nimeeni.
[ ] Osaan lasketella lumilaudalla.
[ ] Minulla on ajokortti.
[ ] Poltan.
[ ] Olen absolutisti.
[ ] Vanhempani ovat eronneet.
[ ] Kaikki isovanhempani ovat elossa.
[x] Siellä missä asun, on ainakin yksi R-kioski.
[x] Kaupungissani on vähintään 20 000 asukasta.
[ ] Surffailen jonkun bändin fanisivuilla.
[ ] Kuuntelen nyt musiikkia.
[ ] Olen yksin kotona.
[x] Tunnen ainakin yhden homon.
[x ] Olin uutenavuotena selvinpäin.
[ ] Olen käynyt discossa viimeisen puolen vuoden aikana. (baarissa)
[x ] Olen riidellyt viimeisen kuukauden aikana.
[x ] Minulla on paljon kavereita.
[ ] Olen onnellinen.
[ ] Olen itkenyt viimeisen 24 tunnin aikana.
[x] Tykkään jäätelöstä.
[ ] Olen lukiossa.
[ ] Onnennumeroni on 5.
[ ] Olen ollut ihastunut opettajaani.
[ ] Minulla on sininen hiiri.
[ ] Minulla on musta koira.
[ ] En tiedä, onko minulla hiirtä tai koiraa.
[ ] En aina jaksa tehdä läksyjäni.
[x] Todistuksessa minulla oli käytös 10.(melkein kaikki numeroni olivat kymppejä, muttei siitä mitään hyötyä ole ollut)
[x] Juon monta litraa päivässä.
[ ] Pidän maidosta.
[x ] Olen allerginen eläimille.(niin harmi, koska rakastan kissoja)
[ ] Olen allerginen ruoka-aineille.
[ ] Minun pitäisi olla nyt koulussa.
[ ] Tämä on tyhmä.
[x ] Ulkona on pimeää.
[ ] Pelkään pimeää.
[ ] Jompikumpi vanhemmistani on kuollut.
[x] Meillä ei ole akvaariota.
[ ] Meillä on iso talo.
[x ] Asun omakotitalossa.
[ ] Asun kerrostalossa.
[ ] Asun rivitalossa.
[x] Juon kahvia.
[x] Pidän kahvista.
[x] Tiedän missä on Ähtäri.
[x] Olen käynyt Ähtärissä.
[x ] Ähtäri on kiva paikka.
[ ] Asun Ähtärissä.
[ ] Joku tuttuni asuu Ähtärissä.
[ ] Minulla ei ole hölkäsen pöläystäkään missä on Ähtäri.
[ ] Meillä on kannettava tietokone.
[x] Ja webkamera!
[ ] En osaa käyttää kahvia.
[ ] Minulla on ankara kasvatus.
[ ] Minulla on duffelitakki.
[ ] Ei ole kauniimpaa kuin myrskyn jälkeinen sää...
[x ] Elokuvien "The End"-tekstit ärsyttävät.(joo kun kestävät kauaa eikä niitä kukaan lue!)
[ ] Keittiömme kaapissa on hienoja lautasia.
[ ] Minulla on ulkomaalaiset sukujuuret.
[ ] Taulut ovat rumia.
[ ] En ole katsonut ikinä minkään elokuvan lopputekstejä alusta loppuun.
[x] American Piet ovat hyviä.
[x] Tämä on pisin tekemäni rastikysely.
[ ] Tämä on hölmöin tekemäni rastikysely.
[x] Minulla on digitaalikamera. (tai no, miehellä on)
[x] Juon teetä. (tosin harvoin)
[ ] Vihreä tee on parasta.
[ ] Tykkään Sims-peleistä.
[ ] Minulla on Sims2.
[ ] Olen riippuvainen siitä - pelaan joka päivä.
[ ] Ostan jatkuvasti kaikkea rojua.
[ ] En ikinä laittaisi jalkaani toppahousuja.
[ ] Minulla on rotta.
[x ] Olen pitänyt rottaa sylissä.
[ ] Rotat ovat inhottavia.
[ ] Minulla on kiire.
[ ] Muut ovat nukkumassa.
[x ] Olen aamuvirkku.
[x] Eipäs kun iltavirkku.(juu, kumpaakin. En juurikaan nuku.)
[ ] Minusta ei saa kaunista tekemälläkään.
[x] Minua on sanottu kauniiksi.
[ ] Vatsani on kipeä.
[x] En aio mennä tänään kouluun. (niin enään, kävin jo)
[ ] Säälikää mua!
[ ] Minulla on veli ja sisko.
[ ] Olen keskimmäinen lapsi.
[x ] Hahaa, mulla on pikkusisko!
[x] Serkkuja minulla on yli 20.
[x] En tiedä montako pikkuserkkua minulla on.
[x] Mutta sen voin sanoa että paljon.
[ ] Minulla ei ole ystäviä, ei edes kavereita, olen onneton!
[ ] Pidän äidinkielestä.
[x ] Olen hyvä äidinkielessä.
[ ] Huomasin tässä jo monta kieliopillista virhettä
[ ] Olen puhunut tänään puhelimessa.
[x ] Olen kiva.(joskus liiankin kiltti!)
[x ] Olen varmasti.
[x ] Äläkä väitä vastaan.

Nolo tunnustus:
Sain eilen valmiiksi teddy-liivini takakappaleen ja yhdistin olkasaumat. Minä PÖNTTÖ ompelin takakappaleen väärin päin kiinni!!! Ei pidä väsyneenä yhdistellä. Oletteko samaa mieltä?

tiistaina, helmikuuta 08, 2005

Ihana Terde!

Hän oli laittanut minulle kaipaamaani Teddyä yhden kerän postissa lahjaksi ja mukana oli vielä kaiken lisäksi karkkia! Oli todella mieltäylentävä yllätys kun ruokailuhuoneen pöydällä oli noin kiva paketti kun tulin tänään sairaalasta. (hepulialma.blogspot.com)





Terde was so kind! She send me one ball Teddy i needed and there was allso candy inside the packet. It was verry wonderfull suprise to see this packet on the table when I came from the hospital today.


 

lauantaina, helmikuuta 05, 2005

Ystäväni Essi, My friend Essi


Olen tuntenut Essin vuosia. Essi saa esikoisensa toukokuussa. Olen antanut neuvoja Essille neulomisessa. Kuvassa on Essillä ihanat neulomansa pipo ja kaulahuivi kanervan värisestä Popista ja vaaleanpunakirjavasta Tango Starista. Posted by Hello

I have known Essi for years. Essi is going to have his first child in May. I have given advise to Essi about knitting. In the picture Essi have a lovely cap and scarf made by himself. Yarns are from Novita.

perjantaina, helmikuuta 04, 2005

Onks kellää.. Does anybody have..

vajaata kerää ruskeakirjavaa Novitan Teddyä? Mä tarttisin kun en millään viittis alkaa metsästämään täyttä kerää. Mun liivistä jää varmaan 30 g uupumaan. Tosi turhauttavaa!

some Novita's brownmixed Teddy-yarn? My vest is lacking about 30 grams.
How frustrating!

torstaina, helmikuuta 03, 2005

Energiset veljekset - Energetic brothers


Sain tämän kuvan tänään serkuiltani Jannelta ja Teemulta. Tein Teemulle tuon tumman pipon Teddystä pari kuukautta sitten ja tätini Ulla teki Jannelle tuon vaalean.

I got this picture today from my cousins Teemu and Janne. I made that dark cap of Novita's Teddy couple of months ago for Teemu and my aunt Ulla made the ligh one for Janne. Posted by Hello

keskiviikkona, helmikuuta 02, 2005

väestönlaskentaa...some cencus


Posted by Hello

väestönlaskentaa..some cencus..

punnitsin tänään puolen vuoden neulontaharrastukseni aikana kertyneet langat. Tulokseksi sain kymmenisen kiloa.
Lankani vain asuvat murheekseni vielä surkeassa pahvilaatikkoslummissa penkin alla.=(
Kunhan taas apella ja ukolla on aikaa, he kyllä rakentavat poloisille hienon kerrostalon, oikein vanhanaikaisen komeron tuohon eteiseen. Siellä sitten kullannuppuni saavat asua perhekunnittain laatikoissaan ihan kaikessa rauhassa.

I have knitted about six months and today i weighed out my yarns: about ten kilos.
I'm quite sad because my yarns are still living in the pitiful box slum under the bench.=(
When my father in law and my husband have time, they will build a nice apartment house, the
old-fashioned closet to my yarns. My hunny-bunnies can live there with their families at their leisure.

tiistaina, helmikuuta 01, 2005

Himoneulojan miehillä ei ole helppoa.

Mitä voi päätellä siitä, että mies valitsee alastonta vaimoaan katselevana vaihtoehdoksi sen, että nainen menee suihkuun kun toisena vaihtoehtona olisi, että nakupelle vaimo kömpisi alasti miehen peiton alle?
V: Vaimo haisee hielle kun on taas mielummin neulonut kuin käynyt suihkussa!!!