maanantaina, helmikuuta 21, 2005

Huomio!

Oiskos kellään tietoa miten sellainen huppumallinen päähine tehdään, jossa on kaulaliina samassa? En meinaa millään keksiä itse ja tahtoisin sellaisen äidille tehdä. Langatkin ois odottamassa. oiskos kellään skannata ja lähettää mulle jotain ohjetta tai irtoisko joltakulta omasta päästä ideaa?;)

4 Comments:

Blogger Kristel said...

Mulla on yksi sellainen, jonka neuloin ihan simppelisti kahdesta osasta: suorakaiteen muotoinen palmikkoneulepala, joka sitten taitettiin kaksinkerroin ja ommeltiin yhdeltä sivulta kiinni (=takasauma). Sitten neuloin erikseen kaulaliinaosan ja ompelin hupun kiinni siihen niin että keskikohdat osuivat kohdakkain. Pikkuisen rypytin huppua ommellessa, etten ihan suorana laittanut.

11:07 ip.  
Blogger lellediova said...

Muistan nähneeni juuri tuollaisen ihan yksinkertaisen ohjeen, aloitetaan huivin toisesta päästä ja lisätään sitten pipo-osaa varten muutama silmukka että takaraivokin mahtuu mukaan ja sitten tosiaan vaan lopuksi ommellaan tuo takaraivo (eikö olekkin kiva sana) sauma.

9:29 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Minulla löytyy hyllystä jostain ammoisilta ajoilta peräisin oleva Novita-neuleiden Parhaat asusteet -lehtinen, jossa on yksi versio kaipaamastasi huppuohjeesta. Voin skannata sen ja laittaa tulemaan joskus myöhemmin tänään.

Tanja

5:32 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiitoksia kaikille kolmelle vastauksesta!=)
Olisi kiva, jos Tanja jaksat nähdä vaivaa ja laittaa ohjetta mullepäin.

5:57 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home