sunnuntaina, helmikuuta 27, 2005

Jiiihaaaaa!

Joo, huonosti menee. Minen ole neulonut, minusta on hyvää kyytiä tulossa nörde eli nörtti.
Perustin meidän kaikkien blogilaisten iloksi oman keskustelupalstan, "Neulehihhulit". Sinne saavat kaikki himoneulojat tulla pömisemään neulomisesta ja kaikesta muustakin. Sanotaanko nyt vaikka,että se on meidän virtuaalineulekahvilamme.

3 Comments:

Blogger Susanna said...

Hauska idea, mutta mulla ainakin rupeaa olemaan sellainen olo, että tämä netti on tullut liian laajaksi. Olen suht aktiivinen yhdellä lapsi/perheaiheisella sivulla, Ihan Itse -sivut suorastaan kirkuvat että mikset vietä täällä enemmän aikaa, blogeja mitä seuraan rupeaa olemaan monta kymmentä....

Tavallaan mieluummin keskitän neule- ja käsityökeskustelut mitä seuraan, sinne Ihan Itse-sivuille, neulontalistalle ja blogeihin. Kuitenkin niin samat ihmiset täällä pyörii, että rupeaa tulemaan sitten jo toistoa :D

Käyn toki välillä pyörähtelemässä Neulehihhuleiden keskusteluita katsomassa, mutta ajattelin vain kertoa kantani, jottet pahastu kun minnuu ei näy :D .

2:00 ip.  
Blogger Ninni said...

Susanna: ymmärrän täysin. Netti vie aikaa jos sen antaa viedä. Sellaistakin voisi harkita, että ottaisi jonkun tietyn ajan vaikkapa joku arki-ilta kun lapset ovat nukkumassa ja pyytäisi porukkaa rupattelemaan neulehihhuleihin.

4:15 ip.  
Blogger Martsuli said...

Minulle myös riittää Neulonta-listan seurailu ja blogien lukeminen sekä oman blogin ylläpito ja vielä neulominen siihen päälle! Hieno idea se silti on.. ja ehkä joillain on aikaa sinnekin pyörimiseen. Meitä on moneksi.. tsemppiä!

7:39 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home