maanantaina, helmikuuta 28, 2005


Pupu punainen ennen huovutusta, Bunny The Red before the felting. Posted by Hello

6 Comments:

Blogger Susanna said...

Hei, sun pitää liittyä bunny knit a longiin! Tarkotus olis tehdä kaikkea pupu juttua ennen pääsiäistä. Mä oon ainoo suomalainen tällä hetkellä, tule mukaan! http://bunnyalong.blogspot.com/

Hieno pupu ja ihanat tossut! Onko toi pupun ohje se Schmeebotin blogissa ollut?

8:12 ap.  
Blogger Ninni said...

Mie en vietä pääsiäistä, mutta kyllä mie pupuista tykkään. Kiinnostavaa, mutta voi olla ettei mulla ole aikaa. Pitää varoa, ettei ole liian monta rautaa tulessa.=)
Meinaatkos julkaista sitten blogissa pupujuttuja kun proggis on ohi?;)

4:40 ip.  
Blogger Susanna said...

en miekään vietä pääsiäistä, noin niinku varsinaisessa merkityksessä (niinkuin ei useimmat muutkaan...), kunhan mässäilen suklaamunia :D Pupujuttuja on kiva väsäillä, pääsiäinen tai ei. Miten ne puput muuten alun alkaen liittyy pääsiäiseen? :/

5:50 ip.  
Blogger Ninni said...

Susanna: Puput ja kananmunat ovat kummatkin vanhoja hedelmällisyyssymboleja pakanallisissa juhlissa, joissa meno yltyi aikanaan varsin hurjaksi, liittyen juuri hmm.. hedelmällisyyteen.
Monilla juhlilla on ollut paikkansa jo ennen kuin niille asetettiin ensimmäisinä vuosisatoina yleistä ajanlaskua kristillinen leima. Pääsiäisperinteidenkin juuret ovat pakanuudessa, aivan kuten joulun viettoonkin liittyy paljon tapoja ja muitomenoja jotka olivat olemassa jo ennen kolmatta vuosisataa, jolloin joulua alettiin kristikunnassa viettää. AIka uskomatonta, miten vanhoja juuria nykypäivän perinnejuhlilla on. Satoja, tuhansiakin vuosia..

7:28 ip.  
Blogger Kati E said...

Yllämainittuun liittyen, oletteko lukeneet Da Vinci-koodin? Jännä kirja, jossa symboliikalla on suuri merkitys. Minä pidin siitä kovasti. :)

8:02 ap.  
Blogger Ninni said...

Kati: En ole lulenut, mutta kiitos vinkistä. Ehkäpä joskus otan sen luettavakseni jos neulomiselta maltan.;D

3:45 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home