sunnuntaina, helmikuuta 13, 2005


 Posted by Hello

7 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

tosi kaunis on toi lehtipalmikkoraita.


mirja (miettii, mihin itse saisi sellaisen survottua)

3:48 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiitos! Tuo on siitä kiva, että syntyy pelkillä langankierroilla ja neulomalla silmukoita yhteen. Ei tarvitse apupuikkoa.
Miten sinä, Mirja löysit blogini? Ihan uteliaisuudesta kysyn.=)

8:46 ip.  
Blogger Kristel said...

Hirveän kaunis tuo lehtiraita, tosiaan! Olen viime aikoina ihan hassahtanut kaikenlaisiin lehväkuvioihin, niitä yrittää tulla kaikkeen mitä suunnittelen neulottavaksi. Mistä tuo kuvio on, omasta päästä vai jostain mallikirjasta? nimim. suunnittelen huivia ;)

9:35 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

heipsheips.
enpä ole tainnut tulla täällä siis aiemmin kommentoineeksi. uskoisin tekaisseeni noista n. kahdestatoista ja puolesta tuhannesta vierailusta tässä blogissa itse noin sata. yleensä arkiaamuni alkaa isohkon maitokahvikupposen kanssa Marjutin blogista ja sen uutiset luettuani räpsyttelen hiukan vaihtelevasti ja jäljellä olevan kahvitauon pituudesta riippuen blogilinkkejä muutamia, joihin tämä kiistatta kuuluu, erityisesti suosien. pidän Ninni, sun lennokkaasta tyylistä ja mittavasta sanavarastosta. Erityisesti mua miellyttää sun arkailematon tapa kokeilla erilaisia neulejuttuja.

yöllä jaarittel ja kevätaurinkoa toivotteleep: mirja

12:07 ap.  
Blogger Ninni said...

Kiitoksia Mirjalle! Toivottavasti blogini kiinnostaa sinua jatkossakin.=)

Kristel: Mallineule on siitä Lesley stanfieldin kirjasta "Kauneimmat neulemallit" Mies osti sen Suomalaisen Kirjakaupan alesta. Oiskohan muuten rikos jos julkaisisin mallineuleohjeen blogissa? Käsittääkseni Standfield ei ole itse suunnitellut mallineuleitaan vaan koonnut niitä kirjaa varten...

7:49 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

joo enköhän mä täällä aina toisinaan (lue: joka päivä) piipahtele.
ja toden totta olihan toi malli myös mun "Kauneimat neulemallit" -kirjassa. Toisinaan voisin minäkin tutkiskella oman neulekirjastoni tarjontaa. Kirjan kuvassa malli tosinkin näyttää paljon lättänämmältä eikä niin kiinnostavalta.

mirja tarinoi.

8:26 ip.  
Blogger Kristel said...

Ah, kas, täytyykin selata Kauneimpia neulemalleja uudelleen. :)

Ainakin Ullan neulesuunnitteluohjeissa on, että mallikirjojen malleja saa käyttää, koska niissä on yleensä yleisesti käytettyjä kuvioaiheita. Valmiissa neulesuunnitelmissahan on usein varsinkin "perinneneuleissa" originellia lähinnä mallien sommittelu. Stanfieldillä on kuitenkin copyright kirjan mallikuviin, joten luulisin ettei ole sallittua ottaa kirjan sivusta kopiota ja julkaista sitä, vaan pitäisi itse piirtää mallikuva. :)

11:40 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home