maanantaina, lokakuuta 31, 2005

Korukurssi!

10.12. Helsingissä. Lisätietoja Nimda-korujen kotisivuille www.ninninpinni.com

sunnuntaina, lokakuuta 30, 2005

Mä tahdon!

Mä tahdon neuloa!
Antakaa mulle heti puikkoja ja lankaa!

Sillä jos en niitä saa.
alkava jalat liikehtiä hermostuneesti

Tiuskin kaikille kun vieroitusoireet ovat niin kovat.
kittaan kahvia, syön suklaata, mutta ei se auta

Siihen ei auta kuin puikot tai koukku sekä lanka.

Mä haluan suunnitella neuleita. Mun tarvitsee tehdä sitä.

Mua inspiroivat Sandnesin langat. Voisin yhdistellä uutuuksia Soft Mohair, Mirelle ja Chili yhdessä Kitten Mohairin kanssa. Voi kun pääsisi pian hommiin! Mulla on iso läjä niistä luonnoksiakin valmiina.

Marjut: Aloin neuloa siitä tuomastasi pätkävärjätystä ruksea/punaruskeasävyisestä villalangasta kaksinkertaisena Luukakselle myssyä, jonka huovutan. Toivottavasti pääsen pian postaamaan kuvaakin.

Voisiko joku tietävä muuten kertoa mulle hattujen kokoja. Siis minkälainen päänympärysmitta on minkäkin ikäiselle lapsille tarjoitetuissa hatuissa? En löytänyt netistä tietoa.

torstaina, lokakuuta 27, 2005

Mä en mitään muuta haluais tehdä kuin neuloa ja tehdä koruja rauhassa.
*syvä huokaus*

keskiviikkona, lokakuuta 19, 2005


Lierihattu Teddy-langasta. Ei palele mun kalju pää.=) Haluisko joku tästä ohjeen Ullaan? Jos kiinnostusta on niin mun pitää kyllä tehdä toinen. En yhtään katsonut miten tän virkkasin. Virkkasin vaan.;D Ois muuten eka virkkaustyö, josta laadin ohjeen. Siis mä en oikeesti tajuu virkkaamisesta paljoa mitään.

maanantaina, lokakuuta 17, 2005


Joutessani flunssassa tuli neuloskeltua Mimosalle paita. Lankoina Maxima ja Teddy-


sunnuntaina, lokakuuta 16, 2005

Oisko muuten kellään lähettää mulle kerää tai vajaatakin luonnonvalkoista Teddyä. Tarvitsisin sitä yhteen hattuun ja täällä on vain lumivalkoista myynnissä. Maksan kyllä.

Sain jo! Kiitoksia Essi!=)

Haetaan neulojaa

Ystäväni Kengu myy firmassaan vauvanhoito- ja äitiystuotteita: kantoliinoja, kestovaippoja imetysjuttuja yms. Hän etsii ihmistä, joka voisi neuloa hänen asiakkailleen hahtuvapöksyjä. Niistä on kova kysyntä. Ottakaa häneen yhteyttä hänen sivujensa kautta, mikäli hahtuvan neulominen kiinnostaisi.
http://www.kenguruu.fi/

lauantaina, lokakuuta 15, 2005

Mä en osaa enkä viitsi päivittää kuvia mun uuteen korukauppaan, joten postaan tästä lähin taas kuvat uusista koruista korupäiväkirjaani: http://nimdakoru.blogspot.com
Käykää kommentoimassa! Ollut taas niin hiljaista korurintamalla kun ei ole päivittänyt blogia eikä ole ehtinyt kuvaamaan uusia tuotoksiakaan pitkään aikaan, paitsi sitten taas tänään.=)


Sukkavaihtosukat! Kiitos Miu! Todella kauniit, vai mitä? =)

torstaina, lokakuuta 13, 2005

Hitaasti, varmasti ja kurinalaisesti etenee Luukaksen pusero. Takakappale ja etukappale valmiina. Toinen hiha tekeillä. Olin laiska enkä viitsinyt tehdä palmikkoa muualle kuin etukappaleen keskiosaan, mutta sehän on perusinhimillistä, eikö totta? ;)
Eikö teistäkin olisi mukava neuloa palmikkopaitaa, jossa ei tarvitse väsätä palmikkoa kuin yhteen paikkaan? No joo, tiedän että on erikseen ne kurinalaiset neulojat, jotka tykkäävät mahdollisimman monimutkaisista töistä. Kymmenen pistettä heille ja papukaijamerkki perrään!

Nyt näyttäisi siltä, että pääsen taas pitämään messuille puhetta neulomisesta, mutta siitä sitten lisää kun asiasta on julkaistu markkinointimateriaalia.=)

*hal ja pus vaan kaikille neulojatovereille*

maanantaina, lokakuuta 10, 2005

"Minä niin tykkään sinusta.",
sanoo puikko helähtävällä äänellä langalle.
Kilahdus.
"Minä niin tykkään myös tuosta toisesta puikosta. On niin ihanaa kun meillä neulotaan."

Langasta muodostuu silmukoita puikoissa, neulojan käsissä.
Lanka silittelee lempeästi puikon poskea.

"Minustakin on niin mukava kun saamme työskennellä yhdessä"
Kilahdus.
"Minulla tulee teitä puikkoja kovin ikävä kun meidät päättelyn jälkeen erotetaan toisistamme."

"Älä huoli, lankaseni.", sanoo puikko. "Sinä pääset lämmittämään pienen tytön kaulaa ja jäähän meille hauskat muistot toisistamme"

Äiti jatkoi neulomista ja puikot ja lanka vuoropuheluaan. Eipä aikaakaan kun huivi oli valmis.

sunnuntaina, lokakuuta 09, 2005


Kortti ystävältäni Essiltä. Hauskaa tässä on se, että ostin juuri häneltä ihonhoitotuotteita. Essi on kosmetologi!;D Mie vissiin sitten muutaman vuosikymmenen päästä kuvassa.;D


Luukakselle tulossa paita Marjutin tuomasta villalangasta ja Lammyn Cotton Stylesta.

torstaina, lokakuuta 06, 2005

Virkattu kaulahuivi Gedifran Byzanth-langasta

"Joki ja syksyinen metsä"


Vapaalankahuovutusta. Hehee! Tällainen möykky tuloksena eilisiltaisesta inspiraatiosta. Tässä on Marjutin tuomaa pätkävärjättyä villalankaa, sinivihreäviolettia hahtuvaa ja mustaa fritidsgarnia.

lauantaina, lokakuuta 01, 2005

Kaikki neulojat, osallistukaa!

Nyt on mahdollisuus vaikuttaa. Kertokaa mulle minkälaisia neuleohjeita te kaipailisitte. Millaisesta langasta? Millainen vaikeustaso? Muotomaailma, tyylimaailma yms.