lauantaina, lokakuuta 01, 2005

Kaikki neulojat, osallistukaa!

Nyt on mahdollisuus vaikuttaa. Kertokaa mulle minkälaisia neuleohjeita te kaipailisitte. Millaisesta langasta? Millainen vaikeustaso? Muotomaailma, tyylimaailma yms.

13 Comments:

Anonymous derea said...

Voinhan vastailla, vaikken varmaankaan kuulu ihan kohderyhmääsi. Minä pidän suht helpohkoista, muttei kuitenkaan ihan liian helpoista. Sileät neuleet joissa esim. edessä tai sivuissa jokin palmikko/kuvio ovat kivoja. :) Itse pidän selkeistä vaatteista, joissa on jokin kiva juju. Tai pieniä yksityiskohtia.

Toivottavasti on edes jotain apua :)

9:43 ip.  
Anonymous Terde said...

Kuulunkohan mäkään nyt varsinaisesti kohderyhmääsi, mutta pidän kauniin yksinkertaisista malleista. Helposti toteuttavissa olevista, ehkä klassisistakin muttei liian ruusatuista malleista.Ajattomista ja iättömistä malleista teemalla hyvänäköisen neuleen aikaansaaminen ei tarvitse olla hankalaa ;))

10:51 ip.  
Blogger tikru said...

Retroa ois kiva saada ja palmikkoneuleet on aina in.

Miten ois myös hamosen ohjeistusta?

Ja myös toivoisin ohjeissa ja malleissa panostusta esim. olkasaumoihin ja hihojen istuvuuteen (murr Novitalle.

11:15 ip.  
Blogger tikru said...

)
virheet korjataan :)

11:18 ip.  
Blogger tuleva kätilö said...

Suht simppeleitä malleja, joissa on joku kiva yksityiskohta, juju.

Ja ehdottomasti tarpeeksi kokoja, jotta isompirintaisellekin naiselle löytyy vaihtoehtoja.

11:43 ip.  
Anonymous Trixia said...

Erityisesti naisellisia malleja jotka sopisivat isorintaisillekin naisille. Vaikka perusvillapaidat ovat kivoja joskus, itse ainakin kaipaan malleja jotka näyttävät oikeasti hyvältä minunkin päälläni. Asiaa hankaluttaa sitten kovasti se etten itsekään tiedä mikä olisi sitten se oikea malli.. Mutta naisellisuutta korostan!

12:41 ip.  
Anonymous JaanaV said...

Tikru tuossa kommentissaan sanoi hienosti, että toivoisi panostusta olkasaumoihin ja hihan istuvuuteen. Kannatan. Lisäksi minä toivon myös että vaikka mallit olisivat pääasiassa klassisia, niin mukana olis myös joku sellainen trendikäämpi juttu... huivi tai joku muu lisäke.
Onnea vaan menestyksen johdosta! Jännityksellä odotan.

7:58 ip.  
Blogger Stricker said...

Klassiset mallit ovat kivoja, juuri semmoiset ajattomat, muttua jujua myös saa olla. Ja toki jotain trendijuttujakin. Tsemppiä vaan uusille jutuille! Ja vielä kerran kiitos Nimda-mallista, se oli oikein kiva juttu!

9:03 ap.  
Blogger Tuazophia said...

Minä pidän keskivaikeista töistä: ei ihan sileää yksiväristä, ettei mene mielenkiinto, mutta toisaalta ei mitään kamalan vaikeaakaan, kun ne tuppaa jäämään kesken. Enemmän pidän pintakuvioista kuin kirjoneuleesta (tai kirjoneule on kivaa, mutta langanpäättely ei). Paidat (paitsi itselle, myös lapselle ja miehelle) on aina kivoja, samoin pikkuneuleet (lapaset, huivit, sukat...).

9:39 ap.  
Anonymous Lumi said...

Mohairlankaisia, naisellisia malleja, joita näkee tällä hetkellä kaupoissakin. Somisteena satiininauhaa tms. Levenevät hihat ja ehkä myös alaspäin vähän levenevä malli, kuitenkin suht tyköistuva ja ei mikään lantion peittävä. Oma mielikuvitus eikä taito riitä tällaista toteuttamaan :o)

11:01 ap.  
Blogger Riikka said...

Raglanmallit ovat minun mieleeni. Jotain haastavuutta neulojalle olisi kiva olla, mutta ei liian vaikea. Palmikot ja pintaneuleet ovat kivoja. Lankoina mielellään ihan peruslankoja.
Isoja kokoja kaipailen myös minäkin...

1:37 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kiitos kysymästä !
Tykästyn malliin, jos siinä on joku kiva yksityiskohta tai jippo: pitsiä, palmikkoa,erilaista neulepintaa,erikoinen kaulus, hihat ehkä eri neuletta kuin muu osa, samassa mallissa sekä virkattua että neulottua.Villatakit, bolerot ja erilaiset villapaidat viihtyvät minun puikoillani tätä nykyä.

Värimaailmathan ovat sitten taas makuasioita.

PÄIVI

6:44 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Samanlaisia ohjeita toivoisin kuin yllä jo mainittiin, mutta ohjeisiin toivoisin tarkkoja silmukoita ja kerroslukuja. Esim. kauluksen silmukoiden määrät. Ja mahdollisimman vähän aina kasattavaa! Saan kyllä neulottua kaikki palat, mutta palaset jäävät odottamaan kasausta tai kauluksen tekemistä niin kauan, ettei enää mahdukaan sille muksulle, jolle piti mahtua.

6:42 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home