torstaina, lokakuuta 27, 2005

Mä en mitään muuta haluais tehdä kuin neuloa ja tehdä koruja rauhassa.
*syvä huokaus*

6 Comments:

Blogger Susanna said...

no etkös sä nyt saa vaikka kuin? vai onko sulla kampaamohommaa niin paljon ettei meinaa ehtiä? se on kyllä ärsyttävä tunne, kun tuntuu että haluis tehdä vaikka mitä, muttei koskaan ehdi. mutta sulla on kuitenkin isovanhempia ja muita, jotka kattoo sun lapsia ainakin välillä, ole onnellinen siitäkin vähästä ajasta minkä ehdit tekemään!

11:17 ip.  
Blogger Ninni said...

En mä ole onnellinen siitä vähästä ajasta kun ehdin tekemään kaikkein rakkaimpia ja innoittavimpia töitä. Kampaamotyötä on liikaa. Mun pitää saada joku hyvä kampaaja jakamaan mun kanssa duuneja, jotta voin osa-aikaistaa itseni.

Lapset on hoidossa 4-5 päivää viikossa, joten en mä halua silloin tehdä työtä kun saan heidän kanssaan olla. Pitäisi kloonata itsensa.;D

Ihan balanssissa ei tämä homma vielä ole..

11:43 ap.  
Blogger Susanna said...

lopeta kampaamohommat kokonaan! tai tee vaan jotain keikkajuttuja että pysytte leivänsyrjässä! Varmasti sä saisit myös tuottoa taiteellesi -siis enemmän- jos ehtisit siihen panostaa enemmän.

3:00 ip.  
Anonymous Marjut said...

Mä mietin ensin, että onnellisia ovat ne ihmiset, jotka saavat tehdä kaiket päivät yhä uusia asioita, joista pitävät ja joita osaavat tehdä hyvin - niinkuin sä. Sitten mä tajusin sen, että vaikka mieluisa tekeminen lisääntyy, valitettavasti käytettävissä oleva aika ei lisäänny samassa suhteessa... Oivoi. Tsemppistä! Toivotaan, että asiat järjestyvät.

6:38 ip.  
Blogger vikke* said...

Voi (((hali))) Ninni!!
Mulla kans välillä iskee ahdistus kun ei vain ole aikaa tehdä niitä mielekkäitä juttuja.
Jos joskus jään työttömäksi tms. niin aion itse työllistää itseni juuri sellaisella hommalla mitä tekisin mieluiten. Tiedän mikä se olisi mutta en halua sanoa haaveitani, jottei ne jää toteutumatta.

*Luovuus kärsii tässä kiireisessä maailmassa eikä ole aikaa toteuttaa itseään.
*Rahaa on pakko saada ja sen saa sieltä mistä se tulee.
*Perhe tuo omat ilonsa mutta syö myös sitä omaa aikaa.

Kloonaus kuulostaa hyvälle ;)

8:13 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiitos teille vastauksista!
Suski: Arvaa houkuttelisiko itsensä osa-aikaistaminen kampaamohommissa?! Kun vaan löytyisi työkaveri joka haluaisi tehdä minun laillani osa-aikatöitä. Pistettäisiin tuolinvuokra puoliksi tms.

Marjut: Joo. Pakko raivata lisää tilaa luovuudelle. Pitää keksiä miten pysyy leivän syrjässä kiinni sen ajan kun markkinat avautuvat ja käsityö- ja taideteollisuuden hommat alkavat luistamaan. Mulla on yks mieletön mato koukussa ja sillä rahoitus olisi turvattu, mutten uskalla siitä sen enempää julkisesti puhua.;)

Vikke: Kerro toki sitten mulle unelmistasi kun taas ollaan kasvotusen. Minä tulin oikein uteliaaksi.;)

9:41 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home