lauantaina, lokakuuta 15, 2005

Mä en osaa enkä viitsi päivittää kuvia mun uuteen korukauppaan, joten postaan tästä lähin taas kuvat uusista koruista korupäiväkirjaani: http://nimdakoru.blogspot.com
Käykää kommentoimassa! Ollut taas niin hiljaista korurintamalla kun ei ole päivittänyt blogia eikä ole ehtinyt kuvaamaan uusia tuotoksiakaan pitkään aikaan, paitsi sitten taas tänään.=)

5 Comments:

Blogger Susanna said...

kannattaisko sun ehkä opetella se kuvien laitto? Muutenkin mä vähän ihmettelin kun ne kuvat oli monessa eri paikassa. Ainakin ne varmaan kannattaisi suojata ettei niitä pysty suoraan linkittämään. Ja muuten jossain siellä tilaustiedot sivuilla luki, että ota yhteyttä kenguruun meiliin jos haluaa palauttaa korun tms. Ei se kuvien laitto vaikeeta ole!

Muuten, olis ehkä kivempi, jos sitä statusjuttua ei olisi ollenkaan, vaan esillä ainoastaan myynnissä olevat, ja myydyt/varatut gallerian puolella. ideoita vaan...

6:54 ip.  
Blogger Ninni said...

No mä periaatteessa osaan ne kuvat laittaa, mutta tämä blogi on paljon nopeampi ja selkeämpi, joten käytän tätä. Mitä tulee siihen mikä on vaikeaa ja helppoa, niin mä olen huono näissä asioissa enkä ole kehityskelpoinen.

En mä aijo jatkossa paljoa panostaa nettimyyntiin. Voi olla, että näiden korujen suhteen enimmäkseen tulen kurssittamaan ja myymään satunnaisesti messuilla, markkinoilla ja myyjäisissä.

7:08 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Ei kuvia pysty mitenkään linkittämiseltä suojaamaan, vai mitä tarkoitit tuolla suojaamisella? Mutta korvauksia voi vaatia, jos joku toisen ottaman kuvan ilman lupaa omille sivuilleen laittaa.

8:44 ip.  
Blogger Susanna said...

nimetön, pystyy ne, en mä tiedä miten se tarkalleen toimii. Mutta esim ullan kuvissa on estetty se linkitys, se kuvan sijainti ei näy tai jotenkin niin. minen mikään ekspertti oo :D

11:20 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Tarkoitit, että joku upottaa kuvan suoraan toisen sivuilta omille sivuilleen, joo, kyllähän sen voi estää. Tuli ajatusvirhe ja sekotin asian siihen, kun jotkut estävät javascriptin avulla kuvien tallentamisen sivultaan, minkä voi kuitenkin helposti kiertää ottamalla selaimestaan javascriptin pois päältä.

12:30 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home