perjantaina, huhtikuuta 07, 2006


Ovikello soi. Siellä oli iloinen postipoika, joka kiikutti miulle pahvilaatikon. Sieltä paljastuivat nämä ihanaiset työlankani. Neulojani on tällä hetkellä niin työllistetty, että taidanpa tämän projektin neuloa itse, vaikka hidas olenkin.=) Tästä kuulette lisää toukokuussa. Posted by Picasa

2 Comments:

Blogger Soile said...

Voi kun minukin ovellani kävisi tuommoinen postipoika...tilaamatta tai mitään, tulisi vaan paketin kanssa ja sanoisi ole hyvä.

1:36 ip.  
Blogger vikke* said...

Ihanan sinistä!!

Niinhän se on että parhaat taiteilijat syntyvät luonnostaan. Nykymaailma arvostaa liikaa mun mielestä koulutusta. Mielestäni on väärin ettei ilman yo tutkintoa edes jokapaikkaan pääse opiskelemaan.
Kun ajattelee aikoja taaksepäin, niin siellä on monen monituista suurta nimeä jotka eivät ole alaa opiskelleet vaan itseoppineet.
Vaikka itse olen opiskellut alaani kahdessa eri oppilaitoksessa, yht. 8 vuotta niin silti arvostan enemmän just itseopiskelua, harrastusta ja luovia käsiä kaikin puolin :D

Enhän mä ole ollu ajan tasalla taas arkiaamuisin ;) joten katsoin nyt haastattelun, oikein hyvä!! Hienoa että sä olet päässyt tekemään just sitä mitä haluat.

2:18 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home