torstaina, maaliskuuta 16, 2006

Jipii! Huomenna aamulla auton suunta kohti Porvoota lisälanganhakua varten ja sitetn Turkuun järkkäämään messuosastoa kuntoon. Neuloin vielä eilen ja tänään Mirellestä hapsullisen kolmiohuivin kympin puikoilla. Tuli tosi nopeasti valmiiksi ja neljä kerää riitti. Tuon messuille Dropsin Alpacaa, Mirelleä, Mandarin Classicia ja Merinosilkkiä. Alpacaa pitää vielä hakea siis huomenna lisää kun tuntui, ettei sitä ole riittävän montaa sävyä.

Pieni koppi se messuosasto on, mutta tuleepahan vähän harjoiteltua. Seuraavan kerran sitten isompi osasto ja enemmän lankaa ja koruja, ehkä taidetta.

Olen niin innoissani! Mukaani tulee muutama minun suunnittelema mallineule ja pari Lea Petäjän suunnittelemaa. Kaikki alkaa olemaan pakattuna. Vielä tarvitsisin jostain rautalankaa ja mukaan pitäisi muistaa ottaa mallineuleita varten pari henkaria.

Voi tulkaa rohkeasti tervehtimään, blogini lukijat, arvoisat neulojatoverit.=)

6 Comments:

Anonymous golden said...

Hei! Tuo vaan paaaaljon lankaa. Tulen ostamaan ainakin Alpacaa ja mahd. Merinosilkiä! :)

11:29 ip.  
Blogger joko said...

onko jo toiset messut suunnitteilla?

12:12 ip.  
Blogger TiinaV said...

Tervehdin vain näin virtuaalisesti! :D Mutta jospa laittaisit blogiisi esille kuvia messuilta?! Pliis!

2:19 ip.  
Anonymous juuli said...

mielellään tulisinkin, mutta me käydään Suomessa vasta pääsiäisenä. Mutta pane ihmeessä kuva kopistasi, ja muutakin kiinnostavaa messutietoutta! Onnea tykö!

4:50 ip.  
Anonymous Rica Turusta said...

:)
Hei.

Oli kiva tavata sinua Turun messuilla. Toivottavasti jaksaat huomenna sunnuntainakin päivystää ja olla pirteä.

9:51 ip.  
Anonymous pirjetta said...

Heissan,

Nyt vasta blogin kautta huomasit, että olit lankoinesi Turun messuilla. Harmi, etten löytänyt, vai olikohan kaikki langat jo loppunut. Itse manailin lankojen vähyyttä messuilla. Taisit olla jossain piilossa, tai sitten minä olin liian myöhään messuilla. Aikomukseni oli lähteä lankaostoksille, enkä juuri löytänyt mieleisiäni. Tosin pari isohkoa puuvillalankakerää löysi tiensä kassiini.

4:40 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home