lauantaina, huhtikuuta 01, 2006

Seuraavaa projektia varten ovat villit langat hakusessa.

Tarkoituksena näissä neuleissa on käyttää uhkeaa paksua ilmavaa ja näyttävää lankaa palmikoihin. Palmikot neulotaan erikseen ja virkataan efektilangalla muihin kappaleisiin yhteen oikealta puolelta, niin että sauma saa selvästi ja siististi näkyä.


 Posted by Picasa

5 Comments:

Blogger TiinaV said...

Chili?

9:26 ap.  
Blogger Ninni said...

No joo, Chili voisi toimia aika hyvin efektilankana. Palmikkoon kaavailin Alfaa ja sileään ja ainaoikein-osuuksiin Mandarin Petitiä.

9:17 ip.  
Blogger AnneV said...

Gedifran Super Gigante (olikohan se sen nimi?) matsaa kyllä kuvaukseen hyvin, se on kuohkeaa ja näyttävää 100-prosenttista villaa. Siinä on vaan se huono puoli, että palmikkoa ei voi tehdä kovin monella silmukalla, muuten joku XS-koko muodostuis jo pelkästä palmikkoraidasta.

Kölnistä terveisiä! Et kyllä kauheesti menettänyt, oli jotenkin väsähtäneet messut (tai sitten minä olin itte väsähtänyt).

Sanotko vielä, koska se sun tv-esiintyminen on ja millä kanavalla? Mulle tulee viikonlopuksi Suomi-vieras ja se vois tuoda videon tullessaan, jos vaan saan annettua hyvin tarkat ohjeet nauhoituksesta.

5:29 ip.  
Blogger Ninni said...

Anne:
Gedifralla on kyllä meheviä lankoja. Saa nähdä suunnittelenko joskus jotakin niistäkin.=)

No ei mua hirveesti kaduta etten lähtenyt Kölniin. Ei ois ollu rahaa, energiaa eikä aikaakaan. Onneksi saan perusteellista selontekoa ensi syksyn langoista TT:ltä jossakin vaiheessa kevättä. Langan myyjän näkökulmasta oli kuulemma olleet tosi innoittavat messut.

Ehkä mennään ensvuonna yhdessä?=)

Torstaina kaheksan jälkeen kolmoselta tulee mun haastattelu ellen saa tätä yrjötautia, joka pojalla on nyt.

6:51 ip.  
Blogger AnneV said...

Ai, mä luulin että Super Gigante olis Tekstiiliteollisuuden tuoma lanka, kun sitä on Tampereella Koskikeskuksen nappikaupassa, joka nimenomaan on TT:n myyntipiste.

Ja uutuuslangoista/malleista: ehkä mä olen sitten jo niin poispilattu, että odotan joka messuilla näkeväni jotain ihan uutta ihanuutta. Nyt mallit oli niin samankaltaisia kuin viime talvena, että ehkä mä petyin siihen. (hirvee homma plärätä noita kuvia läpi ja kääntää niitä pystyasentoon. pelottaa vaan, että muistikortti hajoo - sitten ei olis enää kenelläkään kivaa)

8:37 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home