maanantaina, maaliskuuta 27, 2006

Vastustaa taas neulomiset niin maan törkeleellisesti!)#¤%?%T(/&&%¤

Uskotteko, että hirveessä kevät-burn outissa ja vatta kuralla ei saa neulottua mitään? >=/Mulla on yks herkullinen työneule kesken, jota olen tahkonnut jo ihan riittävän kauan eikä tunnu valmista tulevan. Näyttävää, muhkeaa palmikkoneuletta. Käsialakin temppuilee. Oikein hyvässä neulomisterässä homma valmistuisi tosta vaan ja olisi ihana tehdä, mutta nyt neulominen on kuin tervanjuontia. Olisi edes tervajäätelöä mutta lähin paikka, josta sitä saa taitaa olla parin sadan kilsan päässä Tampereella.

Onneksi sain sentään Jääkarhun pakotettua vääntämään mulle mallineulekaaviota tolla saastan exelillä kun en itse osaa. Ikinä en ole missään tietokonehommia opiskellut. En edes peruskoulussa ja sen kyllä huomaa! Kaikki vähäinenkin tieto on pitänyt itse tähän jäykkään lanttuun tunkea.

*naama näppylöillä*

3 Comments:

Anonymous KatjaL said...

Jeps, on inhottavaa kun aurinko paistaa (tosin ei juuri nyt) ja pitäisi olla iloinen ja kirmata ulkona. Siis toki se valo on ihanaa, mutta on mukava myös istua sohvalla ja neuloa. Siitä sitten kehittää itselleen omantunnon ongelman; pitäisi nauttia keväästä, eikä kuihtua sisällä...joo, onneksi nuo lapset pärjää ulkona keskenään. Toisaalta jos viitsii vaivautua ulos, niin kyllä se raitis ilma ja aurinko tosiaan tekevät ihmeitä:) Taisin kommentoida aiheen vierestä, mutta toivotan jaksamista sinulle Ninni, niin neuleiden kuin muidenkin juttujen parissa!

5:04 ip.  
Blogger Sari said...

Turussa saa Viikinkiravintola Haraldissa aivan ihanaa tervajäätelöä!

9:55 ip.  
Blogger Ninni said...

Katjal:Auringonpaiste keväällä ON inhottavaa. Olen samaa mieltä. Paistaa liian matalalta ja valo on väärän väristä. Se paljastaa kaiken nukkavieruisuuden ja kalpean, näppyläisen naaman. Valo pehmenee heti kun lehdet puhkeavat puihin ja lumi on sulanut.

Sari: Ai Turussakin on Haraldi! Mä oon käyny Tampereen Haraldissa. Muuten en niiden safkoista niin perusta, mutta tuo tervajäde on hyvää!

10:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home