tiistaina, maaliskuuta 14, 2006

Jaaha. Bloggeri taas nikottelee eikä anna postata kuvia. Lörpötellään sitten! Kävin tänää Porvoossa hakemassa lankoja, puikkoja ja koukkuja messuja varten. Täällä on kiloittain Mirelleä, Mandarin Classicia, Dropsin Alpacaa ja Merinosilkkiä! Olin varastossa. Siellä on, kuulkaa siskot valtava halli täynnä lankaa. Veikkaan, että suurin osa teistä lanka-addikteista saisi samankaltaisen hyperventilaation kuin minäkin nähdessäni ne määrät. Sattumalta hipeltelin siellä minulle uutta lankaa, Garnstudion Muskatia. Ihanan näköistä ja tuntuista lankaa. Onko joku neulonut siitä? Taisin hipellellä tuota väriä 71m. Kuin langaksi muuttunutta marmoria!

Minua pyydettiin tänään antamaan tarjous neulemuotinäytöksen järjestämisestä. Jos antamani tarjous sitten menee läpi niin tulee aika lailla puuhaa syksyksi jo entisten projektien päälle. Kerkiääköhän sitä missään välissä laittaa omaa putiikkia pystyyn? =o Olen onnistunut työllistämään itseni melko hyvin (lue: onnistunut häseltämään itselleni turhankin paljon hommia)

Tekstiiliteollisuuden sivuilla on uusi projektini. Siitäpä olisin halunnut postata extrakuvamateriaalia. Ehkäpä lähiaikoina. Ehkäpä hyvinkin pian.

5 Comments:

Anonymous JaanaV said...

Kivan näköisiä neuleita, Ninni! Onnea edelleen uusin työkuvioihin :)

10:32 ip.  
Anonymous Oola said...

Harmitusmaximus kun ei pääse messuilla nyt käymään! On viikonloppu töitä ja sukulaisuuksissa juoksemista. :/ Olisi ollut hienoa nähdä töitäsi livenä ja vaikka sinuakin, kun vaikutat niin reippahalta ja luovalta persoonalta. :)

-Oola, juuri odottelee uunin lämpenemistä, että saisi lisää helmiä valmiiksi..

11:18 ip.  
Blogger iida said...

Oi, ihanasta Muskatista tuli tehtyä raidat laukkuun. Ihanan loistava väri, eikä haalistu pesussa ja taivaallista virkata <3.

2:37 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hei Ninni! Todella hienot nuo uusimmat suunnittelemasi neuleet! Tuonlaista boleroakaan ei kävele ihan heti vastaan. Ja aikaisempi punainen neule on myös upea. Voimia projekteihisi edelleeen. Toivoo KirsiJ

4:22 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiitos Jaanalle, Oolalle, Iidalle ja Kirsille kommenteista!=)

9:28 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home