torstaina, huhtikuuta 06, 2006

Tiedoksi:

Minua voi ihan vapaasti nimittää pelkuriksi, pyrkyriksi ja ties miksi, mutta tämä blogi on MUN valtakuntaani ja häädän täältä siististi kaikki, joiden teksti täällä ilmapiiriä pilaa. Jos jotakuta ärsyttää se, että pidän itseäni taiteilijana ja suunnittelijana niin eipähän ole minun ongelmani. Tosiasia on, että sillä tienaan leipäni. Jos joku on käynyt ammattiinsa koulut ja saanut sieltä hyvät eväät ja vielä onnistuu tienaamaan leipänsä opillaan niin sehän on valtavan hyvä! Itseoppineet mahtuvat kyllä joukkoon ja toisaalta on taiteilijoita ja suunnittelijoita, jotka eivät leipäänsä opillaan tienaa vaan tekevät jotain muuta hommaa elääkseen. Ei se ole toisilta pois jos joku siirtyy alalle harrastuksen pohjalta. Asiakas sen päättää mikä myy ja mikä miellyttää silmää.

8 Comments:

Anonymous AnneM said...

haastattelu oli kiva. On totta että lyhyessä ajassa ei ehdi kaikkea sanoa, ja jälkikäteen miettii mitä kaikkea jäi sanomatta ;) Näytit tosi rennolta, eikö sua jännittänyt?!

11:08 ap.  
Blogger Ninni said...

Kiitos Anne! Ei mua paljoa jännittänyt. Neuloin lämpiössä ja se rauhoitti mieltä. Lisäksi ajatukset oli kotiasioissa kun lapset on kipeät.

11:34 ap.  
Anonymous Oola said...

Loisto haastis. Olit rento, iloinen ja kaunis! :)
Kaunis tuo vihreä hartiahuivi, naminam!

11:53 ap.  
Blogger Hanna said...

Mäkin näin sinut :) nousin aamulla innoissani aukaiseen television vartavasten, lähti aamukin mukavasti käyntiin. Todella hyvä ja kiva haastattelu. Oli mielenkiintoista nähdä sinut. Ekana piti het tsekata sun hiukset ;) Näytit niin tyylikkäältä.

12:23 ip.  
Anonymous sibylla said...

Oli ihan kiva haastattelu tuokio, tuntuu todellakin että neulojat ovat suosiossa. Meinasin taas sanoa kutojat:) "Sieluni" kutoo ja hyvin oppineena neulon :) HYVÄ, pidä vaan pintasin uudessa ammatissasi! Minä sanon Hienoa!

12:51 ip.  
Blogger Hillitty Kukko said...

Miekin heräsin aamulla sinnuu katsomaan :)

En tiedä mitä sinulle on kirjoitettu, mutta sen voin sanoa, ettei taiteilija tai suunnittelija -nimikkeisiin tarvita mitään tiettyä koulutusta. Joillain vain on käsittämätön pakkomielle noista opinnoista ja halu lytätä kaikki itseoppineet maanrakoon.

Taiteellisuus, luovuus, ne ovat lahjoja.

Ei se, että on käynyt kaikki mahdolliset opinahjot takaa sitä, että teos miellyttää silmää.
Ja niin kuin kirjoitit:
"Ei se ole toisilta pois jos joku siirtyy alalle harrastuksen pohjalta. Asiakas sen päättää mikä myy ja mikä miellyttää silmää."

Onnea ja menestystä, Ninni :)

Viva C Viva/-C-

2:44 ip.  
Anonymous Linnea said...

Huomenta!
Näin sinun Ihanassa aamussa viime viikolla. Minua kolautti erityisesti se, mitä puhuit neulomisesta ja mielenterveydestä. Olen vakaasti sitä mieltä, että ihminen tarvitsee mielekästä tekemistä itselleen, jotta pää pysyisi koossa. Käsinkosketeltava, kaunis, tarpeellinen tavoite pitää pinnalla, tuntee olevansa tärkeä itselleen ja ympäristölleen! Toivotan sinulle onnea tässäkin hankkeessa! On tärkeä, että ihmiset välittävät toisistaan ja kantavat huolta myös toisten jaksamisesta.

10:12 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Hei Ninni älä masennu sillä hyvä tulevaisuus on ihan oven edessä, sitä ajattele ennen kaikkea muuta.

6:04 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home