lauantaina, toukokuuta 07, 2005

Pienen pienelle pojalle, joka ei ole vielä syntynytkään, pienen pienet housut raakasilkistä

10 Comments:

Anonymous SirpaLe said...

Ompas söpöt pöksyt!

10:33 ip.  
Blogger Stricker said...

Näyttää tosi hyvältä ja toimivalta! Ja varmaan taas täysin omasta päästä pulpahtanut malli, vai mitä?!? Olet kyllä tosi taitava!

11:19 ap.  
Blogger Stricker said...

Tuli surffatessa just jotain siihen sun uuteen projektiin eteen. Täällä oli paljon neuleohjeita keskosten vaatteisiin, tosin saksan kielellä http://fruehchen.strickblog.de/inhalt/index2.htm ja sieltä valitaan kohta Anleitungen, löytyy monenlaisia ohjeita ja usein sukkalangoista tehtyjä. Täällä tuntuvat sairaalat usein ottavan mielellään niistä tehtyjä, olisivatkohan käytössä hyviksi osoittautuneita, kun kestävät hyvin pesua yms.

11:34 ap.  
Blogger Ninni said...

Kiitos Sirpale ja stricker!

Omasta pehmoisesta pääkopastapa tuo pulpahti tuo malli. Voin kirjoitella ohjetta, jos joku on kiinnostunut. Tuon takaosan tein siten, että lahkeita neuloessa tein pehvan kohdalle lyhennettyjä kerroksia ja lisäksi neuloin 12s. leveän kaitaleen, joka suippeni toisesta päästä. Tämän sitten ompelin taakse keskelle siten, että suippo pää tuli haarapuolelle.

Tätä ohjetta olisi varmaankin aika helppo soveltaa eri langoille kun neulotaan 3½ puikoilla, paitsi joustinosat 2½- puikoilla. Eri kokojakin saisi varmaan sovellettua helposti lisäämällä kerroksia joustimiin ja lisäämällä sileän neuloksen leveyttä lahkeissa..

1:46 ip.  
Blogger vikke* said...

Ihanat!!! :)

6:39 ip.  
Blogger Siniset Silmukat said...

Somat pöksyt! Minäkin aloitin Vihreästä Vyyhdistä ostamastani Merinovillasta neulomaan pikkunuttua tähän keskosprojektiin. Sovellan yhtä 50 cm:n ohjetta pienentäen ja uskoisin siitä tulevan suurin piirtein kokoa 45 cm tai pikkuisen pienempi. Onkohan tämä sinne päinkään Ninni?

9:15 ap.  
Blogger Ninni said...

Vikke ja sinisilmukka
Kiitos kommenteista!
Luulisin, että tuo koko 45 tai vähän pienempi on ihan hyvä. Vauva syntyy todennäköisesti tällä viikolla alle 2 kiloisena. Minäkin olen kiireesti neulomassa neuletakkia puuvillalangasta ja tuosta samaisesta raakasilkkilangasta, jotta ehdin saamaan pian valmiiksi. Olisi ihanaa viedä äidille jo sairaalaan jotakin.=)

12:00 ip.  
Blogger Sanni said...

Tää sun projekti on kyllä hieno!!! Voi kun en saa siihen mitään aikaseksi. Mites laihisprojekti, joko sie aloit?

2:25 ip.  
Blogger Riikka said...

Suloiset pökät!!!

Laihdutusprojektin sivut löytyvät osoitteesta http://laihdutusprojekti.blogspot.com

4:55 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiitos Sannille ja Riikalle!
Mä aloitin tänään Montignacin dietin.=)

8:33 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home