keskiviikkona, toukokuuta 04, 2005

NY-projektin osallistujan, Hannan esittely Neulovasta Ystävästään:

Neulova ystäväni on Sirpa Espoosta, paremmin tiedätte hänet varmasti nimellä Sippe. Kotisivutkin löytyvät osoitteesta http://sippe.vuodatus.net/.

Juttumme lähti liikkeelle hieman myöhässä sattumien takia mutta nopeasti pääsimme juttuun. Sirpa on viiden lapsen äiti ja työskentelee lähihoitajana. Iloisesti huomasimme että molemmat olimme lähihoitajia:) Ei olisi pareja voinut paremmin valita.

Aktiivinen neulonta on jatkunut noin pari vuotta ja sitä ennen vaihtelevalla menestyksellä.Neulominen on se juttu mitä tulee tehtyä enemmän ja vähemmän, mutta yleensä enemmän:) Virkkaaminenkin luonnistuu vaikka Sirpa ei itseään siinä kovin hakana pidä. Lapsiperheessä lapasien ja sukkien käyttö on kovaa joten niitä on tullut tehtyä vähän enemmänkin. Lempilankoihin kuuluvat samos ja 7 veljestä mutta kaikkea muutakin Sirpa kokeilee innolla. Lempivärejä ovat vihreä, sininen ja liila.

Sirpan töiden lomassa mailien vaihto onnistui päivittäin ja vaikkakin juttutuokiomme olivat lyhyitä, oli asiaa sitäkin enemmän onnistuttu niihin laittamaan. Ja vaikka ikäeromme olikin aika iso, juttu luisti:) Suklaahimo oli yhteistä:)Postipaketit matkasivat jatkuvasti melkein toiselle puolelle Suomea ja tuntui, että postintyöntekijät tulivat tutuiksi näiden viikkojen aikana..:) Aina hakemassa tai tuomassa jotain.

Ihania lahjojakin sain ja ensimmäisestä paketista paljastui 3 samos kerää (sitä ihanaa keltaista, jota olin pitkään himoinnut ostavani mutta en ollut saanut aikaseksi), kerä butterflytä, puikkomittarin (joka sekin tuli tarpeeseen), palmikkopuikkoja ja apupuikon (vai miksi sitä nyt sanotaan..). Kerät eivät ole vielä puhutelleet mutta tässä kesän aikana vielä luultavasti haluavat muodostua joksikin:)

Toinen lahja olikin makeaa täynnä ja suurinta herkkuani: suklaata!:) Kuvasta puuttuukin yksi patukka joka löysi tiensä suuhuni ennen kuvan ottamista. Marimekko..yksi heikkouteni vaikkakin kallis. Ja opiskelujen lomaan kirjanen ajattele myönteisesti.

Kolmantena muttei vähäisimpänä itse tehty lahja. Sain butterflystä tehdyn huivin näin kevätsäille. Aivan mahtava:) Siskonikin tykkäsi ja oikeastaan koekäytti sen vappuna kun en kerinnyt väliin estämään lainausta. Huivi on neulottu ristiin ja se on hyvin kevyt vaikka saattaa näyttää hieman raskaammalta. Huivi on ollut jo itsellänikin melkein joka päivä käytössä ja hyvä on:) Sormet tuppaavat jäämään lankaan kiinni mutta se ei vauhtia hidasta

.Kerta kaikkiaan oli mahtava projekti ja toivottavasti samanlaisia järjestettäisiin toistekin.Hyvä mieli jäi ja mukava maili kaveri:)

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kiitos Hanna esittelystä,olipa kauniisti kirjoitettu! Pian voit lukea itsesi esittelyn minun sivuiltani,ainakin toivottavasti...:) Ja Ninnille jo tässä vaiheessa kaunis kiitos tästä projektista,kivaa oli! -Sirpa-

3:44 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home