perjantaina, toukokuuta 13, 2005

Ihania uutisia!

Ystäväni sai yöllä keisarinleikkauksella pienen pojan, 1kg 700g. Molemmat voivat hyvin ja poika on vielä lastenklinikalla tarkkailussa löhöillen lämpöpatjalla. Näyttäisi siltä, että edes mitään kitalakihalkiota ei ole, vain pieni huulihalkio. Toisessa ranteessa voi olla jotain vikaa kun näyttää olevan vähän koukussa, mutta kaikki sormet ja varpaat ovat tallella ja liikkuvat. Poika on pirteä ja oli heti parkaissut kunnolla. Keisarinleikkaukseen päädyttiin kun supistusten aikana vauvan sydänäänet heikkenivät.Jos joku haluaa lahjoittaa pieniä vaatteita. Minä toimitan ne perille, ihan vain ilahduttaakseni ystäviäni. Jee, olen aivan eufoorinen!

Te kultaiset ihanat ihmiset, jotka olette halunneet osallistua neulomalla keskostenvaatteita. Hellästi teitä nyt hoputtelen. Palan halusta viedä äidille yllätyksen!

16 Comments:

Blogger Hembu said...

Onnea vauvalle ja perheelle! Pikkuiset lapaset ovat jo valmiit ja pipo valmistunee tänään. Laita postia hemakar2000@yahoo.com, niin saan ne postiin heti maanantaina.

11:15 ap.  
Blogger Kati E said...

Mä lupasin jo toisaalla sulle, että kursin takin kasaan viikonloppuna ja pistän maananataina tulemaan... Ja pipo kans. :)

12:20 ip.  
Blogger Riikka said...

Mä en nyt kyllä tähän hätään mitään neulomaan. Ens viikonloppuna (siis viikon päästä) ois kyllä aikaa neuloa. Kerkiääkö siis jos saisin neuleen postiin 23.5? Anteeksi kun lupasin neuloa ja nyt aikataulu menikin mönkään. Ei taida siihen sun pakettiin vain keretä

1:30 ip.  
Blogger Riikka said...

Niin ja onnea vauvalle ja perheelle.

1:30 ip.  
Blogger DistantKnitter said...

Hienoa! Ja täällä on kirje pöydän kulmalla postiin lähdössä. Siis jos ei maanantaina, niin tiistaina saat viemisiä!

2:15 ip.  
Anonymous riikka said...

Voi, onnea paljon lapsen vanhemmille! Kuten jo mailasin, annan nyt sitten vain pipon, mutta toivotaan, että he pitävät siitä. Voisin raahata itseni tuonne tuuliseen kevätilmaan ja mennä postittamaan sen. Niin teenkin.

3:39 ip.  
Anonymous riikka said...

Nyt pipo on postiluukussa, ja posteljooni on sen jo hakenutkin. Eikös siinä kestä yleensä n. 2pv, että se saapuu? Kun ei sitä nyt täältä Vantaalta minnekkään ihan korpeen lähetetty.. :)
Toivottavasti pitävät lahjasta. Olisi muuten kiva nähdä minkälaisia lahjoja muut ovat tehtailleet. Joskus olisi kiva saada myös kuva itse vauvasta. Mutta hyvä, ettei mitään kamalaa ole hänelle tapahtunut. Toivotaan, että se ranne on ihan normaali.

5:40 ip.  
Blogger vikke* said...

Oih, hyvän kokoinen poika! Onnea vaan täältäkin.
Mulla tosiaan on nuo sukat + hattu valmiina.
Pistän sulle posti@!!

9:30 ip.  
Anonymous Kati said...

Voi miten ihanaaa!!!! Mulla on vaan tytön vaatteita, harmi. Oisin muuten voinut kasan laittaa =(

10:08 ap.  
Blogger Hanna said...

Mä lupasin laitta jotain pieniä alusvaatteita noiden teidän upeiden neuleiden alle laitettavaksi. Mut tästä ei selvittykään pelkällä rahalla... siis olisin niitä ostanut jos edes kietaisupaita ja puolipotkarit olisin jostakin löytänyt kokoa 40 tai 45, niitä ei löytynut mistään. Tänään viimeksi kävin viimeisen raahessa olevan lastenvaate liikkeen läpi. Tympäsee !! Mitäs nyt tehdään ??

6:19 ip.  
Blogger Ninni said...

Hanna!
Ei hätää. Jos haluat osallistua niin netissä myydään keskostenvaatteita. Googleta hakusanalla "keskosten vaatteet".
Nettimyyjän kanssa voi varmaankin sopia että lähetysosoite on mun osoite, joten tulisivat kätevästi tänne ja saisin ne nopsaan vauvallekin.=)
Mieti, ja kirjoita mulle sähköpostia jos päädyt tähän ratkaisuun.
Juttelin tänään äidin kanssa. Raasu ei ole vielä edes päässyt katsomaan vauvaa kun on leikkauksen jäljiltä niin kipeä ja vauva on lastenklinikalla.

11:47 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hanna!
Kts. http://www.pienetihmiset.com -alessakin näytti olevan ainakin silkkivillabody(44cm) ja maastokuvioinen vaatesetti 40/45cm :)

Terkuin Jensku, jolla myös ystäväpiirissä tuore pikkiriikkivauva.
Ps. Ninnille tervehdys; välillä kurkin blogiasi :) minkä pienen taaperon hoidolta kerkiän.

1:46 ap.  
Blogger minh said...

Terve Ninni ja ensiksi onnea ystävällesi pikkuisen johdosta! Itse saan vauvakohtauksen aina vastiksen nähdessäni ja haaveilen vauvoista ihan hulluna. Taidan tällä hetkellä kuitenkin tyytyä hoivailemaan 12-vuotiasta poikaani ja avokkiani, sekä kahta kissaamme. Koirakin olis ikäänkuin hankinnassa.
Kysymys:
Miten opetella neulomaan? Kun odotin poikaani v-92, yritin neuloa hänelle villapaitaa. Sain etukappaleen juuri ja juuri valmiiksi ja se näytti kamalalta. Onko neulelehdissä mitään ohjeita aloittelijoille? Jos, niin missä lehdissä? Että tietäisi mitä merkit tarkoittavat ja miten jokin silmukka väännetään tai vaihdetaan lankaa tai kavennetaan tai levenetään jne. olen todella onneton kaikissa käsitöissä ja neulominen on ikuinen haaveeni. En vain uskalla aloittaa, kun pelkään, etten osaa ja saan vain solmuja ja hikisennahkeaa tiukkaa muhkuraista patalappua valmiiksi. Joten pari vinkkiä olis ihan tervetulleita. Tervetuloa muutenkin kirjoittelemaan blogiini. Minä seurailen tätä ja ehkä kommentoin välillä. Ainakin luen säännöllisesti.
terveisin
-minh-

6:36 ip.  
Blogger Ninni said...

Minh:
Kiva kun olet vakkarikävijä blogissani!=)
Löysin juuri hetki sitten sinun blogisi ja tykkään ihan mielettömästi sinun elävästä ja taitavasta kirjoitustyylistä. Vaikutat erittäin mielenkiintoiselta persoonalta! Näet aivan mielettömiä unia!Luen blogiasi aina kun ehdin. Puutarhahommia vaan on aika paljon ja kaikkia neule- taide ja lehtiprojekteja yms. Ne vievät aikaa parhaan ystäväni, tietokoneen seurasta.;D

Tuohon neulomiseen:
Luulen, että sinun kannattaisi lainata kirjastosta joku alottelijan opas. Kaikkein parhaiten oppii kun aloittaa helpoista ja etenee sitten vaativampiin. Kannattaa ensin perehtyä lukemaan teoriaa neulonnan perusteista ja tutkailemaan kuvitettuja ohjeita. Jotkut myös oppivat parhaiten jos joku ohjaa kädestä pitäen. Minäkin voin auttaa, jos lähetät mulle sähköpostitse kuvia jonkun työn aloitettuasi jos tulee joku ongelma. Opetan neulomista klubitalomme käsityö- ja taidepiirissä, jonka perustin muutaman klubin jäsenen avustamana alkuvuodesta ja täytyy kyllä sanoa, että nautin suunnattomasti opettamisesta ja siinä mulla on pitkä pinna, vaikka muuten se pinna on välillä tällä palavasieluisella karjalaisjuurisella melkosen lyhyt.

10:20 ip.  
Blogger Kati E said...

Hopsan, täällä on nykyään toinenkin Kati. Millähän meidät nykyään sitten erottaa?

Anyway, Ninni, laitan sulle tänään postia. Ja sit just tajusin, että yks juttu unohtui kotiin joten sen laitan huomenna tai viim. ke. Tosin se on sen verran iso, että ei haittaa vaikka on vähän myöhässäkin... :)

8:33 ap.  
Anonymous ainaoikein said...

Hei minh! Jo pitkään markkinoilla ollut kirja "Suuri neulonta-ja ompelukirja" löytyy nykään melko monesta kirjastostakin. Kirjassa on kuvitettuja ohjeita neulomisesta (ja virkkaamisesta, ja kirjonnasta ja tilkkutöistä), mm. silmukoiden luominen, silmukoiden kaventaminen ja lisääminen sekä päättely. Kuvat ovat melko selkeitä, vaikka hankalampaahan se on kuvasta opetella, kuin jos joku opettaisi vieressä. Jospa kirjasta jotain hyötyä kuitenkin olisi opetteluvaiheessa. Kokemuksen myötä se nihkeä, liian tiukka käsiala muuttuu pehmeäksi ja tasaiseksi neulepinnaksi. Tsemppiä neulerintamalle!

10:18 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home