keskiviikkona, joulukuuta 01, 2004

Tasaisesti aina jotakin valmistuu.

Eilen sain tällaisen kaulurin valmiiksi miehelle samasta langasta, josta on tehty jo aikaisemmin esittelemäni pipo ja lapaset.


Eilen aloitin vielä itselleni tekemään fritids garnista punaista huopamyssyä. Siihen tulee reunukset mustasta ja punaisesta funny-langasta. Ehkäpä jo huomenna saan sen koneeseen huopumaan. Pistän ensiksi 30 asteeseen ja jos on vielä liian iso niin pistän uudestaan.
Laitan sitten ennen ja jälkeen huovutusta-kuvat.

5 Comments:

Blogger Ziina said...

Kaunis kauluri, mistä olet kuvion löytänyt? Mitä tuo lanka olikaan, näyttää kivan väriseltä...

11:03 ip.  
Blogger Ninni said...

No mutta kiitoksia! =)
Lanka: Sandnes garnin(kirjoitetaankohan se yhteen vai erikseen?=o) Alfa-lankaa. Villaa 85% ja mohairia 15%. Suositellaan neulomaan 7 puikoilla, mutta asusteissa olen käyttänyt vähän ohuempia puikkoja.

4:46 ip.  
Blogger Ninni said...

Ai niin, se kuvio on kirjasta: kauneimmat neulemallit. En musita tekijää kun lainasin kirjastosta. Olen aikeissa hankkia kirjan itselleni kun se on aivan loistava!

4:48 ip.  
Blogger Lucinda Lynx said...

Hei!
Piti tulla käymään pikavierailulla ja katsoa blogiasi. Upea on!

Mainitsit että neulominen on sinulle verenperintö. Niin se on kuule minullekin. Mummu neuloi, kunnes joutui terveyssyistä lopettamaan, ja äiti neuloi kun olin pieni. Nyt on minun vuoroni neuloa. Ja kuten sinä, ajattelen aina että pidän perinteitä yllä, kun annan puikkojen heilua.

Ai niin...niistä sinun projekteistasi vielä, että ovat tosi hienoja! Se kaulurikin, se sellainen tumma. Se on mahtava, ei voi muuta sanoa. Let the needles fly!

2:32 ap.  
Blogger Ninni said...

Pinja!
Kiitoksia paljon. Mukava tietää, että verenperintönä neulojia on muitakin. =)

9:35 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home