keskiviikkona, marraskuuta 24, 2004

Mimosan paitaTämmöisen paidan tein Mimosalle tässä syksyllä Hippy- ja Pop- langoista. Aluksi se oli mekko kun Mimosa oli pienempi. Kuva on vähän epäselvä. Keskellä etukappaletta on pitsineuletta keventämässä paitaa.
Sain tänään siskon liivin valmiiksi. Kuva tulee joskus ensiviikolla. Aloitin serkun pipoa beessistä teddy-langasta. Novita-päivä.

11 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Todella hienot sivut oot saanut aikaseksi ja mieletöntä, miten oot jaksanut väkertää vaikka ja mitä! Ja hienoja luomuksia! Ihan sun sivujes ansiosta sain aloitettua pätkälangoista villasukkien teon..viimes oon tainnut neuloa monta monta vuotta sitten :) T:Shakki

11:17 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Käskystä :-)

Kylläpä olet ahkera ja taitava!!! WAU!

Mersu

11:18 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiva kun jätit kommenttia ja kiitos! Minä olen löytänyt itsestäni viime aikoina yllyttäjän vikaa. Olen yllyttänyt jo ainakin Herbiinaa, Malinaa, Lottista ja Mörrimöykkyä ja nyt sinuakin. Kaikkein ihaninta olisi, jos palstalaiset innostuisivat siinä määrin, että perustaisivat joukollu itselleen blogejakin aiheesta.
Ehkäpä tämä on jotain primitiivistä yhteisyllisyyshakua tai jotakin, mutta kivaa tämä neulomisharrastus on höystettynä "blogeilulla" !

11:22 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiitoksia Mersullekin!=) Mielestäni en ole kumpaakaan vaan tämä meinaa lipsua pakkomielteen puolelle ja otan tämän osittain terapianakin. Neulominen vaan on melkein yhtä kivaa kuin.. no, empäs sanokkaan.;D

11:23 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hei! Hirmu kivaa löytää muitaki neulehulluja:-)) Just tos iltapäivällä ostin pari kerää vadelmanpunaista Teddyä pipot mielessä. Tosin virkkaamalla tällä kertaa.
Muita työn alla olevia hommia: Huovutettavat lapaset maavillalangasta, neulepaita kummipojalle, sukat toiselle kummipojalle, kalastajanpaita pikkuerkalle... Mulla on jostain syystä tapana pitää monta hommaa työn alla, johtunee keskittymisvaikeuksistani;-)

Cixuliina

11:31 ip.  
Blogger Ninni said...

Cixuliinalle;
Onkohan se vadelmanpunainen teddy saman sävyistä kun tuo, mistä tein siskolle liivin, vaiko vaaleampi sävy?
Minä olen kyllä täydellisen ihastunut tuohon teddyyn! Ihanan tuntuista, pehmeää, riittoisaa ja nopeaa neuloa kasin puikoilla. Tosin nyt teen pari pipoa vitosen puikoilla, että tulee tiiviimmät ja lämpimämmät.

Mullakin on aina monta työtä kesken yhtäaikaa. Nyt koitan kyllä tehdä nuo kesken olevat kaikki pois, ennenkuin aloitan mitään uutta. Sitten kyllä pidän täällä blogissani virtuaalijuhlat tai jotain!

Onko sinulla jo oma neuleblogi? Jos ei ole niin tuolla blogger.comissa voi tehdä tosi helposti. Minua ainakin kiinnostaisi nähdä kuvia sinunkin töistäsi. On ollut tosi kivaa voida blogiringissämme seurata muidenkin neulontaharrastusta. Olisi kiva, jos sinäkin liittyisit mukaan!

11:47 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Minä neulon Teddystä hartiasaalia joulupakettiin. Ai että, nyt kun se on tarpeeksi pitkällä jo, niin lämmittää kivasti jalkoja/syliä kun tekee. :)

Kati

9:04 ap.  
Blogger Kati E said...

Minäkin olen suunnitellut ja suunnitellut sitä blogin tekoa. *huh* No nyt sitten tempaisin näin nimpparin kunniaksi ja tein sen. :)

9:48 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Todella hienoja luomuksia olet saanut tehtyä! Vau!! Ja ihana nähdä sinun suloiset lapset =)
Tähti

4:40 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Taitaa olla "punaisempaa" tää Teddy mitä mulla on. Tein sen pipon jo, ja nyt neulon 12-kokoisilla puikoilla(!!!!) kaulahuivia siitä samasta langasta. Tulee ihanan pehmeä:-))
En mä mitää Blogeja ehi, oikeasti tää neulomisaikakin on tällä hetkellä "varastettua" opiskelulta... Mut ehkä joskus sitte!

Cixuliina

9:56 ip.  
Blogger Ninni said...

Cixuliinalle:
Voi harmi kun et ehdi! Olisi niin kiva nähdä sinunkin töitäsi.=)
Miltä tuntuu neuloa Teddyä noin paksuilla puikoilla? Ainakin varmasti joutuisaa, mutta minulla tuntuu kasinkin puikoilla aika paljon ranteissa, vaikka käsialani on aika "standardia", ei siis edes mitenkään tiukkaa.

10:59 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home