lauantaina, marraskuuta 20, 2004

voi möllö!

Eipä paljoa neulotuta. Pipo ei edisty. Jumittaa!
Nyt musta tuntuu, että on liian monta työtä kesken yhtäaikaa. Mimosan hame, miehen kauluri, siskon neuleliivi. Auttaiskohan selkeästi jos päättäisin tänään pidättäytyä neulomisesta? Tai jos vaikka tekisin sitä Mimosan hametta välillä...
Päätin hankkia itselleni omaksi Kauneimmat neulemallit- kirjan.

o=======================o

Minusta olisi muuten tosi mukavaa jos te ihmiset laittaisitte enemmän kommentteja tähän blogiini. Niitä on niin kiva lukea ja niihin vastailla. Minä kun olen tällainen lapsekas kolmannen polven evakko niin virtuaalinenkin vuorovaikutus on meikäläiselle mannaa.

o=======================o

7 Comments:

Blogger Susanna said...

Itsepäs pyysit! Siis kommenttia! Mulla on vähän samanlainen ongelma, että on liikaa töitä kesken. Eihän siinä mitään, mutta kun hötkyilen ihan liikaa, lapsia nukuttaessa jos ei ole käsillä mitään neuletta, niin otan uuden langan ja puikot ja aloitan "jotain". Pitäisi vähän enemmän keskittyä yhteen kerrallaan niin jotain valmistuisikin.

Tuo alhaalla oleva essumekko teddystä, onko se jonku ohjeen mukaan tehty, vai päästäkö sävelsit? Tykkään sen mallista, mutta olen edelleen toivottoman huono suunnittelemaan..Oletko kaventanut sen pitsin jälkeen, vai tuleeko siitä automaattisesti kapeampi kun siirryt sileään? Ennen joustinta varmaan kuitenki on kavennuksia?

Noi pipot mitä olit tehny kaverisi muksuille, ne on todella suloiset!

12:12 ip.  
Blogger Ninni said...

Ihanan nopea vastaus!=D
Se teddyliivi on ihan omasta päästä. Itse asiassa kavennuksia ei tule ollenkaan siihen helmaosuuteen. Aika suora malli tulee olemaan päälle puettuna.
Noita pipoloita voisi tehdä vaikka kuinka ja paljon. Niin mukava niitä on neuloskela. Reunuksiakin voisi tehdä vaikka minkälaisia kun on olemassa kaikenmoisia pörröisiä efektilankoja. Vihreän Vyyhdin sivuilla olen montaakin lankaa kuolannut. Maanantaina mennään Hesaan näyttämään pojan suussa olevaa pattia Lasten Klinikalle, joten silloin voisi piipahtaa Hakaniemen hallissa Vihreässä Vyyhdissä.
Mitä jos oltaisiin hetki töistämme tilivelvollisia toisillemme? Päättäisimme tarttua johonkin keskeneräisistä töistä ja raportoida blogeihimme pikapuolin edistymisesta tai peräti työn valmistumisesta?=)

12:31 ip.  
Blogger Susanna said...

Sopii mulle. Mä valitsen työksi sen miehen villapaidan. Siitä puuttuu hihoista ehkä 30 kerrosta ja sitten on noin tuhat langanpäätä pääteltävänä :( Oon nyt tehny noita hihoja vissiin kaks viikkoa... Mulla on varmaan joku luopumisen tuska, kun kaikkien isompien töiden loppusuoralla moottori hyytyy.

1:28 ip.  
Blogger Ninni said...

Minä nyt kuitenkin päätin tehdä tuon kirjoneulepipon loppuun. Koitan saada sen valmiiksi viimeistään huomenna.=)
Sen jälkeen on vuorossa se siskon liivi.

1:53 ip.  
Blogger Ziina said...

Mulla on edelleen miehen roguesta tehtynä vasta vartalo-osaa noin 30 senttiä enkä ole edes pariin viikkoon ottanut sitä esille.Ja lupasin että se voisi jouluna olla valmis...ehtiihän sitten neuloa kun laatikot paistuvat uunissa :) Mutta jos on monta työtä kesken, niin niistä voi valita aina sen mieluisimman sillä hetkellä tehtäväksi. Kesken on myös miehen pipo woolista ja joululahjakaulaliina sekä ikuisuusprojekti lapsen sormikkaat jotka eivät ole kahteen kuukauteen edistynyt yhtään.

11:11 ip.  
Blogger Susanna said...

Minäkin tykkään aina valita mieleisen jutun, just siihen hetkeen sopivan. Jocsu ei suostu menemään nukkumaan ellen ole samassa huoneessa, niin siinä onkin hyvää aikaa neuloa, mutta kovin monimutkaista ei voi, kun on niin pimeää. Imettäessä voi virkata, telkkaria katsellessa voi tehdä mitä vaan, ja samalla kun leikkii lattialla vauvan kans voi tehdä jotain missä ei ole kovin pitkät rivit :)

Mulla on yhä kesken pojan palmikkopusero, minkä aloitin viime keväänä... Kun huomasin että se tulee olemaan sopiva vasta nyt tänä talvena, ei sillä ole ollut mitään kiirettä, ja sekin on tyssännyt noihin hihoihin. Pakko varmaan kohta tehdä se, muuten jää suoraan pieneks :/

12:04 ip.  
Blogger Ninni said...

Onkin totta, että pitäisi valita aina se mieluisin kesken oleva työ ja välttää tekemästä velvollisuuden tunnosta jotakin "ajankohtaisempaa". Minä helposti teen näköjään harrastuksestakin jonkin suoritteen vaikka sen pitäisi olla nautittavaa ajankulua. Pitää heti lopettaa tällainen liika suunnittelu ja kurinalaisuus!

2:21 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home