sunnuntaina, lokakuuta 22, 2006



Nyt ihan sikahalvalla loput Kokonit. Saatavilla muita kuvan värejä, paitsi tummempi sininen jo loppu. hinta 5.80
ninni@nimda.fi Posted by Picasa





Nyt lähtee edullisesti kaikki loput imetysmekot ja imetystunikat! Kokoja on kolme sekä mekoissa, että tunikoissa: xs/s, m/l, xl/xxl. Myös värejä on kolme: musta, luumu ja oliivinvihreä.

Tunikat nyt hintaan 28€ (ennen 42€)
Mekot nyt hintaan 32€(ennen 48€)
toimituskulut 7.10€

Mittoja:
xs/s-koon leveys rintojen kohdalta on 40cm ja pituus 74cm
m/l-koon vastaavat mitat 44 ja 78
xl/xxl:n 52 ja 80

tilaus/tiedustelut ninni@nimda.fi
lisätietoja nettisivuilta www.nimda.fi Posted by Picasa

lauantaina, lokakuuta 21, 2006

loppuunmyynti

Minun pitäisi saada varastossa jäljelläolevat neulelangat myytyä, koska lopetan lankojen myymisen. Laitan tänne lähiaikoina kuvia ja hintoja ja nopeimmille sitten myyn langat. Jos teitä siis kiinnostaa silkkilanka Kokon , villainen tikapuulanka Mirelle, ihana pehmeä saaristolaislampaan villasta tehty hahtuva niin käykää vilkuilemassa.

Myyntiin tulee myös ylijäämäkoruja edulliseen hintaan, samoin myyn edullisesti loput suunnittelemani imetysvaatteet pois. Kun tämä hulabaloo täällä blogissa alkaa niin meininki tosiaan on sitä, että vain nopeimmat saavat lankansa yms. Korut ja kravatit ovat erinomaisia lahjaideoita. käsintehtyä ja uniikkia arvostetaan nyt enemmän kuin koskaan.

Jos nyt pääsen näistä tavaroista eroon, saan niistä pienen pesämunan keskittyä paremmin suunnitteluun. Tämä suunnittelun, myyntityön ja markkinoinnin yhdistämisen kokeilu työssäni ei toiminut, vaan luovuus ja vapaus jäi jalkoihin. Nyt on mentävä eteenpäin kuunnellen mitä intuitio kertoo. Se ei ole pettänyt minua kertaakaan. Suunnittelun, myyntityön ja markkinoinnin yhdistäminen on kuitenkin ollut erittäin opettavaista ja se on näyttänyt minulle oikean suunnan. On monta suuntaa joka voisi viedä varmempaan tuloon, varmempaan työpaikkaan, rikkauksien äärelle, mutta minä valitsen sen epävarmimman ja haavoittuvaisimman polun. Sen polun, jota kuljen taiteilijana ja suunnittelijana maailman tappiin asti. Meni sitten syteen tai saveen. Voin toki tulla kuuluisaksi ja menestyä, mutta voi käydä myös päinvastoin, eli elän askeettista nälkätaiteilijan elämää tai sitten jotakin noiden mahdollisuuksien väliltä. Ei pelota nälkätaiteilijankaan kohtalo. En pelkää köyhyyttä. Olen ollut tässä maassa köyhä ja silti pärjäsin eikä onni ollut siitä kiinni.

Minä kuolen, jos en saa tehdä niitä asioita elämässä, jota varten minut tehty. Minun on saatava maalata, suunnitella vaatteita, koruja ja neuleita. Vanhojen huonekalujen maalaaminen taideteoksiksi myös kiinnostaa. Ikäänkuin vanha persoonallinen puuhuonekalu toimisi sekä huonekaluna, että maalauksena. Kangasvärejä hyödyntäen maalauksia voi tehdä myös käyttötekstiileistä, kuten päiväpeitoista ja ikkunaverhoista.

Yksi päässäni humiseva haava on tehdä sisustustekstiilisarja neuloen.

Syksyn puristava ote rintakehästä painaa kasvojamme kohti tulevaa raakaa talvea, mutta minä en anna periksi syksylle. Se sai vapaasti aloittaa jokavuotisen kidutuksensa jälleen, mutta ideoita ja mielikuvitusta se ei tästä lääkitystä ja tokkuraisesta päästä pysty ajamaan.

*syksy,
luulitko minun pitäneeni sinua rujona ja pahana
ei ole vikasi että olemuksesi kiduttaa minua
sinä olet kaunis
Niin kaunis ja surullinen, mutta samalla myös
vilpitön.
et sinä tahdo kellekään pahaa.
Tehtävänäsi on vain riisua lehdet puista ja tehdä tietä talvelle