keskiviikkona, syyskuuta 20, 2006

Kirja toteutuu. Kustannussopimus allekirjoitetaan kun 2/3 neuleista on valmiina. Dead linea ei vielä määritelty, mutta voi olla, että kirja on valmis vasta parin vuoden kuluttua. Riippuu terveydestäni.

Minulla on sisäinen halu synnyttää tuo kirja. Haluan jakaa sitä osaa sielunmaisemastani, josta on jotakin kaunista jaettavaa. Valutan tuon jaettavan kynän kautta paperille ja koetilkkuihin, joista se muotoutuu neulojan käsissä neuleeksi. Lisään omastani kirjan lukijoille myös ilmentämällä sitä mitä haluan sanoa, kuvaamalla neuleet itse.

Pitkä ja kivinen tie, mutta palkitseva.

WSOY:llä on bulevardilla aika ihanat tilat. Bulevardi näyttäisi olevan minun katuni Helsingissä. Siellä ei ollut ollenkaan niin ahdistava käppäillä kuin siinä ihan ydinkeskustassa. Jotenkin siellä oli rauhoittavampaa olla. Vanhoja rakennuksia, puisto, ystävällisiä, hymyileviä kasvoja, itsensä kanssa rauhassa kulkevia sieluja.

5 Comments:

Blogger Meri said...

Onnittelut ! Rauhallista ja itseä tyydyttävää kirjan työstöä !

11:21 ap.  
Anonymous meemu said...

Kuulostaa oikein hienolta:) Jaksamista!

11:27 ap.  
Blogger Carita said...

Onnea ja jaksamista !

12:13 ip.  
Blogger Stricker said...

Onnittelut minultakin! Ja paljon jaksamista ja rauhallista työtahtia! Kyllä me jaksetaan odottaa ja niinhän sitä sanotaankin, että hyvää kannattaa odottaa!

2:56 ip.  
Anonymous catarina said...

Lämpimät onnittelut, voimia ja iloa päiviin.

10:58 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home