torstaina, syyskuuta 14, 2006

Aamun tilanne näyttää tältä: nämä siis vielä jäljellä. Ostakaa pian pois!


Illan tilanne on se, että pari vaaleanviolettia on jäljellä. Kaksi turkoosia ja kolme petroolinsinistä ovat varattuja, mutta niiden ostajat eivät ole vielä tehneet ostopäätöstä.
Jos hyvin käy, niin saan tummanvioletteja vyyhtejä jälkitoimituksena, mutten tiedä ajankohdasta.Posted by Picasa

8 Comments:

Blogger muoriska said...

Laitoin viestiä petroolin värisestä

8:30 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Olisin kiinnostunut parista vyyhdistä liilaa lankaa. Yritän laittaa illalla viestiä

8:37 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Mua kiinnostaisi lila ja petrooli, jos niitä vielä olisi 1 vyyhti kumpaakin. laitan postia.

8:46 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

paljonkohan se postimaksu on?

8:55 ap.  
Blogger Lappis said...

Kräääh!
Sittenki hei yks tollanen vaaleenliila mulle, jos vielä on...

t. nimim. ronkeli

12:17 ip.  
Blogger Pia Nore said...

Olen laittanut meiliä vaikka kuinka monta kertaa mutta aina ne tulee takaisin:-( Olisin halunnut ostaa lilan vyyhdin. Laitatko Ninni mulle päin meiliä jos siten onnistuisi? villapallonposti at yahoo piste com

12:28 ip.  
Blogger Nimuel said...

anonymous: postimaksuja en tunne entuudestaan, mutta jollen väärin muista niin vyyhti tai pari maksaa 3.60€ maksikirjeenä. Korjatkaa jos olen väärässä. Olen delegoinut postitukset, joten tarkemmat tiedot saan kun vakioassarini saapuu kotiin. Jos menee pakettina niin sen hinta lienee 7.10

2:06 ip.  
Blogger Nimuel said...

Mä menin jo sekaisin siitä ketkä teistä ovat lähettäneet postia ja ketkä ovat kysyneet täällä, joten jättäkää mieluiten yhteydenottopyyntö meiliosoitteenne kera, jos ette saa meilejä tulemaan mulle.

Villis: Yksi vyyhti sinulle on varattuna, mutten saa sinullekaan päin viestiä tulemaan. Tuli niin ikään bumerangina takaisin. Tehdäänkö niin, että kysyt mun puhelinnumeron Susannalta, Marjutilta, Lappikselta, Langankuluttajalta tai Hikihelmiä ja Piikkilankaa-blogin Askartajattarelta. He ainakin ovat ihmisiä, joilla on mun puhelinnumero. Voit sanoa, että tarkistavat vaikka tästä blogista, että olen antanut luvan antaa numeroni sinulle. Jos kerran sähköposti ei toimi, niin sitten voimme hoitaa asian puhelimitse. =)

2:11 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home