torstaina, syyskuuta 14, 2006

Hengitykseni tiheni, liikutuksen hiki nousi iholle ja huuleni ojentuivat hymyyn kun surffailin tänään rakkaan pääyhteistyökumppanini, Tekstiiliteollisuus Oy:n nettisivuilla. Sinne on ilmestynyt paljon uutta:

Käykää tutustumassa ylellisiin uusiin Sublime-lankoihin. Myös Sirdarilla on paljon kaikkia ihania uutuuksia. Minä ihastuin varsinkin Reflectioniin keväällä Tampereella kun olin Tekstiiliteollisuus Oy:n jälleenmyyjien kokouksessa. Siellä hipeltelin myös muita uutuuksia. Mieleeni on erityisesti jäänyt Bamboo Soft-niminen lanka, jossa on merinovillaa ja bambua. Ihmeellisen tuntuinen ja näköinen lanka! Tosi ylellinen, kutsuva ja pehmeä ja ilmeisen ihanan soljuvasti neulottava. Pyysin sitä messuilla kolme kerää testattavaksi ja alan jossakin vaiheessa luultavasti ensiviikolla työstämään koetilkkua erästä uutta salaista ideaani varten, johon piirsin jo luonnoksen ja hahmottelin kaavoituksen.

TT:n sivuilla on myös uusi keskustelupalsta! Tehkäämme kaikki sinne superryntäys. Palstaa emännöi upea ja charmikas sekä alati tuikkivasilmäinen kaunotar tekstiilisuunnittelija Niina Kaakkurivaara.

TT:n markkinointipäällikkö, Sirpa Stark on tehnyt lujasti töitä saadakseen Suomen markkinoille uusia kiinnostavia lankoja ja neulemalleja, joten nyt saamme nauttia hänen työnsä tuloksista. Valikoimaa on runsaasti ja malleissa valinnanvaraa. Käsityölehdet pursuavat ihania neulemalleja. Itse kuolaan niitä aina nenä kiinni kirjassa saaden paljon uusia meheviä ideoita ja vaikutteita.

Käykää uudella keskustelupalstalla esittämällä toiveita langoista, neulemalleista ja antamassa palautetta. Teidän avullanne Tekstiiliteollisuus Oy voi kehittää edelleen toimintaansa vastaamaan yhä paremmin neulojien tarpeita.

2 Comments:

Blogger Villapallo said...

Sain meilisi mutta oma vastaukseni tuli saman tien taas takaisin eli et saanut vastaustani. Mistähän se voi johtua?? Laitatko mulle meiliä ja laita siihen oma etanapostiosoitteesi niin laitan sulle postikortin jossa saat mun osoitteen. Sain kyllä meilissä sun tilinumeron eli se asia on kunnossa! Yritetään siis näin, jos sopii, en keksi muutakaan kun en halua osoitettani julkistaa tässä kommentissa.

7:19 ip.  
Blogger Villapallo said...

Katsoin että saan vain hieman kalliimmalla täältäkin tuota samaa Merinosilkkiä (eli ilman postikuluja), joten päädyn sittenkin siihen ostotapaan. Ja ehkä johonkin muuhun väriinkin:-) Kiitos sulle kuitenkin!

9:30 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home