lauantaina, toukokuuta 06, 2006

Brysselin Anne lähetti minulle tämän hurmaavan postikortin toivottaakseen onnea tulevalle uudelle pienelle yritykselleni. Kiitos! Todella ilahduin tästä. =D Kortissa lukee saksaksi: "Jokainen menestyksekäs nainen on aloittanut pienestä"
Tiesittekö, että Mirelle-lanka huopuu todella kauniisti? Minä huomasin sen sattumalta. Jääkarhu on huolellinen kotitöissä, mutta hiljattain hänelle sattui fiba. Yleensä minä hoidan pyykit, mutta viime aikoina Jääkarhu on auttanut minua vaatehuoltoasioissa. Hänen piti pestä koneellinen silkki- ja villavaatteita kolmenkympin käsinpesuohjelmassa, mutta pesikin ne vahingossa neljän kympin normaaliohjelmalla. Mukana oli Huomenta Suomi-lähetyksessä päälläni ollut Nimda Collection-prototyyppi jossa on hihoissa Mirelle-langasta virkatut pitsit. Ne olivat huovuttuneet ja olin saanut tunikaan muodikkaan vajaamittaiset hihat.=)

Jääkarhulle siis kiitos upeasta ideasta. Kuvan hattu on kokeiluversio. Jatkan tuotekehittelyä. Kokeilkaa tekin! Kutistumisprosentti on melko iso, arviolta 30-40, joten tehkää tarpeeksi isoja tuotteita. Minä käytin hattuun 9 ja 8 mm puikkoja ja 8mm koukkua.Tiedänhän minä, että on hullua postata kesän kynnyksellä kuvia talvineuleista, mutta suunnittelu ja tuotekehittelyduunit eivät katso vuodenaikaa. Itse asiassa tulen suunnittelemaan koko kesän syksy- ja talvilangoista. Alkukesästä saan kylläkin hetken työstää esim. raakasilkkilankaa. ;)Posted by Picasa

4 Comments:

Blogger Riikka said...

Onks multa nyt mennyt ihan täysin ohi, että mitä siitä tuli siitä jutusta mitä esittelit huhtikuun alussa ja arvuuttelit. Vai onks se salaisuus??? Yhtään en ole utelias ja kiinnostunut ehei.

1:14 ip.  
Blogger Ninni said...

Riikka: No kun se on vielä kesken eikä siitä näytä tulevan yhtään mitään kun se on jäänyt työprojektien alle. ;D Siitä saattaa joskus tulla hartiahuivi ellei se päädy keskeneräisten neuleiden hautausmaalle. ;D

8:24 ap.  
Blogger juuli said...

Onhan kynnet hoidettu ja sormenpäät siloisina sitä raakasilkkikokeilua varten? Siinä oiva (teko)syy hemmottelutuokiolle!
Joo, tuotekehittely on ihanaa! Itse kehittelen lankoja jo melkein urakalla, mutta olis kiva jos joku kehittelis niistä neuleita, itse en näytä ehtivän...

4:42 ip.  
Blogger Sia said...

Kiitos vielä kivasta huovutusvinkistä. Minulla kun sattuu yksi kerä tuota Mirelleä olemaan, niin se pääsee laukkukoekaniiniksi ;-)

7:02 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home