maanantaina, huhtikuuta 24, 2006

hyväntekeväisyyskampanjasta

Tänään lajittelin parikymmentä kiloa lankoja eri pusseihin. Oli sekä vyötteellisiä, että vyötteettömiä lankoja ja parhaani mukaan järjestin ne omiin pusseihinsa. Trendilangat nuorille ja perinteisemmät varttuneemmille neulojille. Piakkoin pitäisi vielä tulla Tekstiiliteollisuuden ja Päijäthämeen mielenterveyden tuki-yhdistyksen lahjoitukset. Tänään tuli vielä yksi yksityislahjoituskin. Lahjoituksia on tullut kiitettävästi. Sydämellinen kiitos kaikille lahjoittajille. Kampanjastani oli juttua sunnuntain Keski-Uusimaa-lehdessäkin.

Sain tänään myös mieleistä meiliä neulojaltani Päiviltä. Pikkuhiljaa hissukseen etenee projektimme. Meiltä ilmestyy tulevaisuudessa siis neulemallikirja. Tekstiiliteollisuus on lupautunut sponsoriksemme.

Vielä kun tulehdus selässä helpottaisi niin saisi valmiiksi toukokuun Tekstiiliteollisuuden toimeksiantaman projektin. On aika kova homma koittaa pitää itseään maltillisena toipuvana neulojana. Tänään pingottelin erästä kivaa minulta tilattua neuleasustemallistoa. Kostutettu, pingotettu neule kuivui nopsaan ikkunasta kajastavassa keväisessä auringonvalossa.