torstaina, joulukuuta 22, 2005

Kiitos todella paljon kaikille jo vastanneille! Jatkakaa edelleen vastailua. Minä vien viestiänne eteenpäin Tekstiiliteollisuuden markkinointiosastolle.=)

Mitä tulee unelmien lankaliikkeeseen. Sellaista olen kaavailemassa ensivuodelle tänne Etelä-Suomeen. Paikan paljastan sitten kun liiketilat varmistuvat. Liike aloittaisi todennäköisesti toimintansa syksyllä kun ihmiset taas intoutuvat harrastamaan ja haluavat lankaa, ohjeita yms. Kahvilakin liikkeessä olisi ja kahvilan tiloissa järjestettäisiin neuletapaamisia, käsityö- ja askartelukursseja ja sitä voisi myös vuokrata käsityö- ja taideteollisuuteen tai käsityö- ja taideharrastukseen liittyviin tapahtumiin.

Liikkeessä tulisi kahvilan lisäksi olemaan kasvava valikoima lankaa, taidetta, koruja, käsitöitä, kaunista musiikkia ja ystävällistä, hienotunteista palvelua. Toiminta siis tulisi olemaan luonteeltaan vireää, valoisaa ja lämminhenkistä.

Toivon, että pääsen neuvotteluissa eteenpäin alkuvuodesta ja pääsen viettämään elo-syyskuun tietämillä avajaisia.

8 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

aijoksää ite perustaa sen vaij?

5:04 ip.  
Blogger Ninni said...

En yksin. Yhteistyökumppaneita on jo valmiina, mutta ei siitä sen enempää. ;)

5:22 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Upeaa! Toivottavasti sinulla on hyvät haltijat myös näissäkin neuvotteluissa puolellasi. Kun tavattiin silloin Tampereella niin mulle tuli sellainen etiäinen, että Ninni suunnittelee omaa lankakauppaa. *hih*
(noita taidan todellakin olla, vaistonnut aikaisemminkin juttuja, myös tuntemattomista.)

Olen Ninni niin onnellinen ja iloinen puolestasi!
-lilleri-

11:18 ap.  
Blogger tikru said...

Muista myös nettiyhteys ja kone asiakkaitten käyttöön. Ihan ehdoton ideasaavi on neuleblogit, joitten soisi näkyvän myös tuolla käsityöalan kaupoissa tavalla tai toisella. Enkä tarkoita nyt blogien kaupallistumista.

12:08 ip.  
Blogger TiinaV said...

Mahtavaa Ninni! :) Onnittelut! Hyvää joulua sinulle ja perheellesi! Ja lankaisaa uutta vuotta!

12:19 ip.  
Anonymous Katju said...

Hyvää Joulua ja Menestystä hankkeisiisi! Itselläni on ollut itämässä ihan sama haave lankakaupasta pikku neulekahviloineen ja kursseineen.....

12:38 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

kunhan se ei tule taas Helsinkiin, siellä on jo tarpeeksi lankaliikkeitä kun taas naapurikunnassa Espoossa niistä on valtava pula, byää

5:46 ip.  
Anonymous Terde said...

Ninni, oikein loistavalta kuulostaa tuo tuleva lankakauppa. Voisiko tämä olla nyt sellainen "Mairean" tapainen lankakauppa-kahvila kombinaatio, hyvällä asiakaspalvelulla höystettyä tietysti.


Oikein rauhaisaa ja lämmintä joulua sinulle ja voimia tulevaan,

Terde

p.s. en ole unohtanut pieniä punaisia tumppuja...!Kuulet vielä!

8:56 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home