maanantaina, syyskuuta 12, 2005

Pitäisi tehdä muutaman tilaustyö. Olen kieltäytynyt uusista tilaustöistä ja keskityn neulomaan perheelleni ja suunnittelemaan neuleita. Nyt on menossa pari projektia: kotona teen sini/vihreä/turkoosisävyistä pörröponchoa ja töissä kampaamossa Kristelille sukkavaihtosukkia. Asiakkaita vaan on ollut niin paljon ettei meinaa ehtiä neulomaan.;) Heti on alkanut löytyä uusia asiakkaita, joita kiinnostavat taide ja käsityöt ja on löytynyt yhteinen jutunaihe. Ihmiset ovat yllättävän hyvin ottaneet vastaan kampaajan, joka duunailee kaikkea muutakin työkseen kun vaan pöllyttää ihmisten tukkia. Käyntikortit meinaavat huveta! Mulla on käyntsärissä tämä blogin osoite ja korukaupankin osoite, josta ohjataan sitten vielä toistaiseksi korublogiin kun korukauppaa ei vielä ole ehditty avaamaan. Tässä kuussa kummiskin.

Mulla on idea kiiltävästä merseroidusta puuvillasta yhdistettynä johonkin oikein pehmoiseen pörrölankaan. Niistä syntyisi toppi, jossa miehusta ja helma on pörrölankaa ja vyötäröön toisi muotoa puuvillalangasta neulottu resori. Topissa voisi olla myös iso poolokaulus puuvillalangasta..

1 Comments:

Blogger vikke* said...

Moikka!!

Pistin sulle posti@ ja tulin blogiisi. Elikkäs siis olet nyt kampaamossa töissä? No, kun mä ruinasin meilissä hiustenleikkuuta =) Pitääpä pistää uus meili.

10:56 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home