sunnuntaina, elokuuta 28, 2005


..Projektiin, jossa Teddy-lankaa, Tango Fania ja Isoveli-lankaa. Inspaako muotomaailma? Haen luonnoksilla vartaloa hellästi myötääviä muotoja, selkeyttä ja vahvoja linjoja. Palmikko erottuu neulepinnasta paremmin kuin kuva koetilkusta antaa ymmärtää, tosin yksivärinen Teddy lienee parempi vaihtoehto kuin tuo pätkävärjätty.

12 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Näistä tulee mieleen ns. great girls-mallistot eli jos vartalomalli on näille sopiva niin varmasti inspaa. Itse tykkään enemmän neuleista joissa on jokin hauska juju.

8:30 ip.  
Blogger Ninni said...

No just sellaisia neuleita haluankin suunnitella, joissa on paljon kokoja ja sitä minulta on toivottukin! Se hauska juju näissä neuleissa on noiden neulepintojen kontrastit toisiinsa. Sileää oikeaa sileällä Isoveli-langalla, palmikkoa Teddy-langalla ja pikantteja pörröraitoja Tangolla.=)

Nämä mallit eivät ole mitään kittanoita vaan reiluja reiluin pituuksin ja hihoin.

8:43 ip.  
Anonymous Anne said...

näyttää mielenkiintoiselta.. Onko sulla vielä mitään tietoa miten mallit julkaiset?

9:09 ap.  
Blogger Ninni said...

Anne: Ei ole vielä tietoa. Tarjoan ensin novitalle ja jos eivät kiinnostu, saatan vaihtaa lankoja ja tarjota jollekin muulle langan toimittajalle ja viimekädessä pistän mallit maksullisiksi ja myyn nettikaupassani pienellä korvauksella.=) Helpointahan se olisi myydä mallien copy rightit pois käsistä sen jälkeen kun projekti on valmis. Kaikki riippuu vain siitä osaanko myydä ne ja tuleeko mallistosta riittävän kiinnostava ja toimiva, jotta se ostetaan.

10:05 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Itse kun olen ilmeisesti "a great girl" (kaikinpuolin!!) niin kyllä on mukavan oloista neuletta. Naisellista!

"sininen"

12:26 ip.  
Blogger saranella said...

Minä tykkäsin etenkin tuosta hihattomasta tuossa vasemmalla. Näyttää tosi kivalle!

12:32 ip.  
Anonymous JaanaV said...

Kivan näköisiä neulemalleja. Minä myös olen kiinnostunut näistä malleista, kunhan saat ne valmiiksi, niin...

12:53 ip.  
Blogger Pirkko said...

Mukavan näköisiä malleja. Toivottavasti saat ne julkaistua jossakin. Mun suosikki on ensimmäinen ylhäällä vasemmalla. Vois muuten olla joku sellainenkin malli, jossa on korostettu kaula-aukkoa ja yläosaa, kun alaosaa eli lantiota on keskivertosuomalaisella naisella liikaa korostamattakin ;)

2:04 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiitos kannustavista kommenteista. Minähän alan pian uskomaan itsestäni liikoja!;D

Sininen: Minäkin olen aika suuriluinen ja hieman pulskakin sekä vielä pitkä, joten koen sen sydämenasiaksi, että vaatteita suunnitellaan myös isoille tytöille eikä vain standardityypeille. Mielestäni vain muutamalle prosentille suomen väestöstä oikeasti sopivat ne vaatteet joita markkinoille nykyään tehtaillaan muodin nimissä. Muoti ei ole paha asia, mutta kyllä sitä voi tyylikkäästikin tehdä.

Saranella: Minäkin pidän eniten liiveistä. niissä ei tule yhtä kuuma kuin villapaidoissa ja ovat huokeamman hintaisia ja nopsempia tehdäkin.;)

jaanav: Kiva tietää, että minulla on neulemaailmassa kannattajia.=)

Pirkko: Hyvä idea tuo yläosan korostaminen! Pitääkin pistää korvan taakse. Sellainen malli voisi olla kiva, missä palmikkoraita kulkisi vaakatasossa miehustalla..

11:02 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Toivottavasti Novita kiinnostuu!!!
Pidän peukkuja, että pääsisin myös neulomaan tuolaisia!!

5:06 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

sibylla se on joka pitää peukkuja jäi nimimerkki pois:D

5:14 ip.  
Blogger vikke* said...

Ne on tosi Ninnin tyylisiä (sen vähän kun tiedän tyyliäsi ;)
On tosi mielenkiintoista seurata miten Novita vastaa, en ole aiemmin tiennyt ketään joka mallit suunnittelee. Tästä aukeis sulle ura!
Paljon tsemppiä matkaan :)

12:47 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home