sunnuntaina, syyskuuta 04, 2005

Haluatteko muuten kuulla hauskan jutun messuilta?

Sunnuntaiaamupäivällä hain matkalla messuille Kotikonnusta juustoa evääksi ennenkuin suunnistin Wanhaan Satamaan. En katsonut sen kummemmin mitä juustoa se oli. Messuilla minulle paljastui, että juusto haisi kuin jalkahikitiiviste! Koko reppusi löyhkäsi. Arvatkaa missä olivat koetilkut, joita oli määrä näyttää Novitan markkinointipäällikölle?
Joo, siellä repussa;D

Onneksi Novitan markkinointipäällikkö oli huumorinaisia. Kenties suunnittelemiani neuleita nähdään ensi vuonna jossain Novitan tsydeemeissä ;)

Pitäisiköhän Novitan alkaa valmistamaan uutta, muodikasta juuston tuoksuista lankaa, jota saa tarvittaessa nälän iskiessä sipaista vähän voileivälle?(Marjutin keksintö)

Marjut: Olet aivan turhan vaatimaton. Näytä vaan kaikille mistä pesee! =D

14 Comments:

Blogger Riikka said...

Harmittaa kun en päässyt puhettasi kuulemaan, mutta kun tuo matkustaminen ei ole valitettavasti ilmaista Jyväskylästä Helsinkiin asti ja kun rahaa ei ole niin ei ole. Kiitoksia kun viitsit laittaa puheesi kuitenkin pääpiirteittäin blogiin. Taisi olla oikein hyvä puhe! Hyvä että elämäsikin näyttää hieman valoisammalta!

9:57 ip.  
Anonymous JaanaV said...

Jaana kiitää myös. KIITOS! Ja edelleen ONNEA jatkoon!

11:13 ap.  
Blogger Henna said...

Hauska juttu... Heh :D

Minä olin kuuntelemassa mukavaa puheenvuoroasi sunnuntaina. Hienosti meni!

7:11 ip.  
Anonymous Marjut said...

Niin, jos yltää niinkuin huimiin innovaatioihin kuin juustonmakuinen lanka, niin turhahan tässä on pitää kynttiläänsä vakan alla. :)

Kiitos seurasta!

7:47 ip.  
Anonymous Anne said...

sanoit siinä puheessa että olet julkkis ;) Niin todellakin, viime viikolla luin jutun susta kaksplussasta, ja tänään kun avasin työhoni liittyvän Ketjuviestin, komeilet sielläkin kuvassa!

2:43 ip.  
Blogger Susanna said...

oli mukava nähdä lauantaina, sääli etten ehtinyt sitten enää myöhemmin jutustelemaan. Puhe oli kiva ja hauska!

3:08 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiitos Riikalle, Jaanalle, Hennalle, Marjutille, Annelle ja Susannalle.

Riikka: Matkustelu on kallista! Musta tuntuu, että jo mun viiden kilsan työmatka tulee kalliiksi kun yhteen suuntaan on bussi 2,5€! Toivottavasti näemme joskus ja mukava tavata virtuaalistikin=)

Marjut: Kiitos sullekin seurasta! Oli kivaa.=)

Anne: Mä en ole vielä lukenut sitä Kaksplussan juttua, mutta nyt on myös pakko kysyä, että mikäköhän tuo siun työhön liittyvä juttu on? Tälle vuodelle on kyllä tullut omituisen paljon julkisuutta monenkin asian tiimoilta,;D Pitää vaan olla kiitollinen, ettei ole järjestänyt toimittajille mitään skandaalinkäryistä. Ajatteleppa vaikka tällaista lööppiä: "Järvenpään himoneuloja on osoittautunut nettiriippuvaiseksi kahjoksi" ;D

8:38 ip.  
Blogger Ninni said...

Niin ja Susanna: Eiköhän me vielä keretä jossain vaiheessa jutskailemaan.=)

8:39 ip.  
Blogger Stricker said...

Ninni: olen tekemässä Nimda-liiviä ja olen ilmeisesti liian tyhmä neulomaan sitä :-(. Onko reikäneuleessa merkitty vain oikeat kerrokset? Jos ei, en saa aikaiseksi ollenkaan samantyyppistäkään jälkeä, koska ne 1kiertäen o, 1n, 1kiertäen o-rivit tulee nurjallakin samalla tavalla eli peilikuviksi :-(. Osaisitko auttaa naista mäessä ?

9:34 ip.  
Anonymous Anne said...

se ei ollut haastattelu, vaan susta oli kuva kun olit Järvenpään Euromarketin kassalla lasten kanssa :) Kyseessä on siis tradekan lehti, ja juttu koski jotain euromarketin avajaisia tms. Voin lähettää sen sulle, laita mailia muro73@yahoo.com. Ja mukavia juttujahan susta on tullut vastaan, ei todellakaan mitään negatiivista :)

9:53 ip.  
Blogger Kati E said...

Annen tarkoittama lehti on Ketjuviesti niminen lehti, tulee yli 10 000:lle kaupan alan ammattilaiselle.

Siis minä myös bongasin heti sun kuvas jutusta. ;)

9:39 ap.  
Anonymous merja said...

juuh...minähän se olin...kävin siis sunnuntaina kuuntelemassa puhettasi.aikataulu oli tosin pikkase tiukka,niin loppu jäi kuulematta:( mutta hyvä puhe oli;)

10:00 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Minä Sibylla myös lauantaina istuin oikein eturivissä ja viittoilin innokkaasti! Oli ihan kiva kuunnella, vaikka itse olekin jo kauan sitten hurahtanut mummeli!

4:43 ip.  
Blogger Mielitty said...

Hih! Raahasimme juuri eilen voimakkaasti tuoksuvia juustoja Italiasta Suomeen.;)

Missasin Wanhan Sataman -messut kokonaan matkan takia, harmittaa.

6:47 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home