tiistaina, syyskuuta 13, 2005

Mä olen aivan nolona.=( Lähetin innoissani Novitalle mallitilkut ja suunnitelmat. Sieltä tuli vastaus, että ihan kivoja, mutta lähetämme nämä sulle takaisin.=(((
Nyt suunnitellaan jo ensi kesän mallistoja. Tämän tiesinkin, mutta ei mua ois haitannnu odotella ensi syksyyn.

Tää tuntuu takapakilta. Mä haluan suunnitella neuleita! Mä haluan siitä itselleni osa-aikaisen työn. Musta tuntuu, että annettavaa ois paljon, mutta pitäisi saada jalka oven väliin. Taidanpa alkaa ahdistelemaan Tekstiiliteollisuutta.

12 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hei!
Älähän lannistu! Neuleesi ja ideasi ovat taivaallisia. Olen hiljaisena seuraillut blogiasi ja nyt vihdoinkin uskaltaudun kommentoimaan...
Koruissasi on aivan erityinen kosketus luontoon ja toisaalta naiseuteen (mielestäni). Korusi värit ovat täyteläisiä ja sytyttäviä.
Neuleesi ovat oivaltavia ja kerrassaan hyvän näköisiä. Uudestaan vaan lähetät jossain vaiheessa mallit ja ideat, kun uusia suunnitelmia syntyy. Ei yhdestä pienestä muksahduksesta kannata lannistua. Lippu ja etenkin puikot korkealle! -Lilleri-

8:35 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Älä lannistu, mitähän Moda-lehden toimitus sanoisi suunnitelmistasi. Novitahan taitaa olla aika lailla piiri pieni pyörii porukka.
T.Elina

8:36 ip.  
Blogger lellediova said...

Niin justiinsa. Sun jutut on upeita! Onhan niitä muitakin kun se Novita. Pidä tyylis!

8:41 ip.  
Blogger AnneV said...

Kuuluisaa suomalaista kansanviisautta: helmiä sioille ;-)

Ninni dear, mä nyt sanon tän vielä kerran. Sun ideat tulee paljon paremmin esille toisenlaisilla langoilla, ja maailmassa tottavieköön riittää langanvalmistajia!

11:12 ip.  
Anonymous MERJA said...

moikka=)
kyllä vielä joku ottaa suunnitelmasi/neuleesi vastaan, sen verran hyvän näköisiä ovat! usko vaan itseesi äläkä lannistu pienistä!!!

11:14 ip.  
Blogger Susanna said...

En ole kyllä yhtään pahoillani ettei novita natsannut. Unohda novita :D Tarjolla parempiakin lankoja ja takuulla parempia yhteistyökumppaneita. Jos firma vastaa asiakaspalautteisiinkin vain jos ne on jotain positiivista, niin se kyllä kertoo aika paljon... Ja sun mallit on ihan liian hienoja novitalle :D

Opettelle neulomaan ja kirjoittamaan ohjeita englanniksi? Taas aukeaisi uusi maailma...

8:08 ap.  
Anonymous Anne said...

samaa mieltä kuin muutkin, älä lannistu! mutta kas kun eivät ajatelleet ensi syksyä siellä..? Ei muuta kuin tarjoa muualle ;) Tsemppiä!!

9:13 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Muistuttaisin siitä että he saavat varmasti saman sisällöistä postia päivittäin. Ainahan neulojilla on ideoita ja kuka ei nyt haluaisi nähdä luomuksiaan neulelehdissä. Karu totuus taitaa olla se, että täytyy todella erottua joukosta jotta he noteeraisivat erityisesti juuri esim. sinun lähetyksesi eivätkä laittaisi sitä laatikkoon: palautettavat.

10:59 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Ninni!
Älä anna ensimmäisen kielteisen vastauksen lannistaa itseäsi! Sinun juttusi ovat kyllä persoonallisia erottuakseen joukosta, joten siitä ei onnistuminen ole kiinni! Suomessa niin neule- kuin muissakin asioissa on varmasti aika "piiri pieni pyörii" -meininki. Joskus hyvä uusi tyyppi voi olla uhka vanhoille tyypeille...
Sä oot hyvä, älä luovuta!

"sininen"

11:19 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Edelliselle: huumoria pitää olla, jatka samaan malliin! Tiedoksi vain etten kuulu neulesuunnittelijoihin ja vaikka kuuluisinkin, en pitäisi Ninniä uhkana, sen verran tavallista peruskamaa suunnittelee. Peruskamallekin on kysyntää, toki.

11:45 ap.  
Anonymous JaanaV said...

Jos et saa yhteistyökummpania, myy malleja itse. Jos teet hyvän näköisiä malleja (ja sitltähän aikaisemmat mallis näyttivät) ja niin mikä etteikö ihmiset niitä ostaisi. Ostavat he nytkin ulkomailta asti. Minä ainakin mielummin suosin kotimaista tekijää... Nimimerkillä "odotan kovasti mallejasi/ohjeitasi myyntiin"

2:39 ip.  
Anonymous Pörrö said...

Heissan,
Kattelin täältä blogista noita piirustuksia ja olin ihan innoissani. Tosi makeita juttuja.
Uskon, että sulla on ihan oikeasti mahdollisuuksia alalla, mutta Novita varmaan on väärä yleisö. Heillä on pari suunnittelijaa eikä mitään modernimpaa. Anna palaa vaan - suunnittele ja tee suunnitelmat valmiiksi. Kyllä näille ostaja löytyy jotain kautta!

9:57 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home