sunnuntaina, elokuuta 07, 2005

Ihan vieno pieni pyyntö: voisinko saada vähän enemmän kommentteja tähän blogiini kuin olen viime aikoina saanut. Sisäinen narsistini ei oikein ole ollut tyytyväinen laihaan kommenttisaaliiseen. Pahoitteluni, että blogini on ollut hieman kuivahko ja tylsä viime aikoina. Toivon mukaan siihen on tulossa korjaus..

9 Comments:

Blogger tuleva kätilö said...

Täällä sitä ollaan ja luetaan :) Tsemppiä malliston suunnitteluun.

10:29 ap.  
Anonymous Riitta said...

Juu minäkin käyn joka kerta lueskelemassa blogiasi, kun blogilistan suosikeissa näkyy että on päivitetty... Olen vaan laiska kommentoimaan. Koetan ryhdistäytyä...=) Todella upeita neuleita olet suunnitellut. Varsinkin tuo Copper Lady-pusero on kaunis.

6:31 ip.  
Blogger Tuazophia said...

Minäkin lueskelen aina blogiasi, kun sen näen blogilistalla päivittyneen. Harvoin vain tulee kommentoitua (mitään lukemiani blogeja), jos ei ihan suoranaisesti ole asiaa.

11:57 ap.  
Anonymous Marjut said...

Kuulutko sä Novita-klubiin? Niiden sivuilla mainostetaan jo Kädentaidot-messuja ja mainitaan sun puheenvuorosikin! Hiphei!

2:03 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiitos Kätilölle, Riitalle, Tuazophialle ja Marjutille!
Marjut: Kääk! Hitsi mihin tilanteeseen olen itseni saattanut. pitää sönkätä jotain neulomisesta vähintään puoli tuntia ja vielä jonkun kansanedustajan puheenvuoron jälkeen! *löysät housuissa jo valmiiksi..*

3:44 ip.  
Anonymous Marjut said...

Mutta sähän esiinnyt salanimellä -sun nimi oli kirjoitettu juttuun kolme kertaa ja joka kerta eri tavalla... (Hyi hyi, Novita, ei tuollaista arpomista suvaita!)

3:56 ip.  
Blogger Susanna said...

ja vain yksi niistä nimistä oli oikein :D Onhan sekin jo jotain, aattele jos kaikki menis väärin :/

Kommenttia ei aina tule jätettyä, jos ei ole mitään erikoista. Et itsekään niin usein kirjoittele *wink wink* :D Mä oon tosi huono jättämään kommenttia, vaikka tietäähän jokainen bloggaaja miten kivaa niitä on saada. Joihinkin blogeihin taas tulee yhtenään kirjoiteltua.

5:04 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Siis tuo mallistosi tulee maksulliseksi? Ja mikä se juttu oli, että olitko pyytänyt päästä Novitalle suunnittelijaksi vai mitä?

7:18 ip.  
Blogger Ninni said...

No pitäähän jokaisella vähänkin itseään kunnioittavalla neulojahihhulilla nyt vähintäänkin kolme nimeä olla!;D

Anonymous: En minä vielä tiedä tuleeko mallistosta hyvä ja kiinnostuuko siitä kukaan, Novita, Tekstiiliteollisuus tai neuloja. Kunhan virittelen pikkuhiljaa...
Kaikkeahan sitä voi elämässä kokeilla =)

3:21 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home