lauantaina, heinäkuuta 30, 2005


Ihmeellinen tunikanretku!

8 Comments:

Blogger tuleva kätilö said...

Ei mikään retku, vaan kaunis neule!

7:01 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Jos malttaisit keskittyä yhteen asiaan, sinusta tulisi mahtava neuleiden suunnittelija! T. Elina

7:27 ip.  
Blogger Ninni said...

Kätilö: Kiitos. Siinä on monta kohtaa johon en tole tyytyväinen. Ajattelin purkaa yläosan kokonaan ja tehdä uusiksi, vähän eri tavalla.

Elina: Sä oot niin oikeessa. Mun pitäis keskittyä yhteen asiaan, mutta kun niin moni asia on rakas. Siinä broblematiikkaa kerrakseen. Taakka ja lahja, siunaus ja kirous.

7:47 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Heih... Oletkos suunnitellut uuden Neulova ystäväni kierroksen tekoa? Edellesisetä kuulin vasta kun oli alkanut. Ja todella mukava juttu. Mukavaa olisi osallistua :)

7:18 ip.  
Blogger Ninni said...

Lahjoittaisin mielelläni oikeuden järjestää neulova-ystävä projekti jollekulle, koska niin mielelläni kuin sellaisia puuhailen, nyt on niin monta rautaa tulessa, ettei kerkeä.=)

8:51 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

No laita vaikka tuohon "etusivulle" isolla kirjoitettuna, että kuka haluaisi pitää seuraavan kierroksen? Täällä nimittäin jo toinen halukas osallistuja. :)

12:17 ip.  
Blogger vikke* said...

Hiano on taas, ei voi muuta sanoa.
Huomasin ostaneeni samaa lilaa Teddyä, kun kaverini pyysi samanlaisen pipon kun olen itselleni tehnyt pari vuotta sitten...joten neulomaan =)
Haistelin kaupassa Teddyä ja tulin siihen tulokseen että kyllä pystyn tekemään. Tässä kivaa puuhaa anoppilan matkalle, jonne ajomatka vajaa 8h!! Tosin pipo valmistunee tunnissa...

3:48 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hei, siitähän tuli hieno!
(Mun toppi ei onnistunut yhtä hyvin:-(
Terkuin Päivii

6:14 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home