sunnuntaina, elokuuta 07, 2005

Sinivihreäturkoosi ja pörrrröinen


sinisestä Hair-mohairlangasta, turkoosisävyisestä Teddystä, Sirdarin Fizz-langasta ja Pep Tigerista tulossa hihallinen poncho. Hivelöö kaikkii aistei! Teddystä lampaan tuoksua, kaikki langat pehmeän pörroisiä niin koskea kuin katsoa ja väreistä saa eheyttävää voimaa.

4 Comments:

Anonymous Liinu said...

Siis millaisen aiot tehdä? Värit näyttävät upeilta! Vaikka minä en ole ollenkaan sininen ihminen.

10:20 ip.  
Blogger Ninni said...

Miekää en oo sininen ihminen, mutta tuo sininen sattumoisin keskustelee erittäin mielenkiintoisella tavalla vihreän ja turkoosin kansa. Nyt kun olen leventänyt ponchon takakappaletta, lopetan leventämisen ja neulon hihan kohtaa riittävän korkeaksi. Takakappaleen yläosa saa jäädä suoraksi, mutta sitten etukappaleeseen pitää muotoilla pääntie, koska teen tähän jonkinlaisen poolokaulukasen. Hihanteihin tulee efektilangoista osioita, kuten siihen kaulukseenkin. Jos oikein viitseliääksi äidyn, voisi Teddystä tehdä hapsut noihin reikiin tuossa sivuilla.=)

11:11 ip.  
Blogger Tiiti said...

Ihanat on kyllä värit, mä taas oon ihan sininen ihminen :)
Toi teddy tuoksahtaa kyllä aika kivasti lampaalle:D mä tein siitä (ihan itse,uskomatonta :D) virkkaamalla sellasen tod. yksinkertaisen (voiko multa muuta odottaakaan?;)) ponchon, niin tyttökin tuumaili että äiti,miksi sä haiset lehmälle? :D

12:14 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Upea sini-vihreä-turkoosi. Ihan mun maun mukkaan. Ja ohje?
Mullois lankoi ponchoon, muttei ohjetta.
Täytyy kai vääntää omasta päästä ohje.

9:13 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home