torstaina, maaliskuuta 10, 2005

Olen ollut väsynyt, niin väsynyt. Iloitsen siitä, että minulla on nyt kaikenkaikkiaan kuusi tilausta. Enempää en ota vähän aikaan. Neulon sitten taas jonkin aikaa ei-tilaustöitä kun saan nuo valmiiksi. Nyt vaan pakko pitää vähän taukoa kun kunto on vähän heikko.
Nyt on puikoilla suloiselle pikkutytölle tuleva pitsineulemekko. Sitten alan neuloa enon vaimolle mohairhuivia, jonka jälkeen teen pikkuiselle pojan taaperolle vihreän palmikkoneuleen. Toiselle pikkupojalle tulee vaalea palmikkoneulepaita ruskeakirjavin tehostein. Pojan äidille neulon huovutettavan mustan tai harmaan hatun, johon tulee pörröreunus. Tänään sain lisäksi tilaukseen eräälle vauvalle ja tämän isosisikolle hatut.
Tekemistä riittää! Se on hyvä se, kunhan ensin lepään vähän.

3 Comments:

Blogger vikke* said...

Ohops - kylläpäs sulla on paljon tilauksia.
Lepoa pollaan niin on hyvä tehdä.

Miten muuten hinnoittelet tilaustyösi? Tuntipalkalla ei varmaan ainakaan "voi" tehdä? Tai niin, jos on nopea...mutta aikaahan nuihin neuleisiin menee.

Laitahan kuvia valmistuneista töistä sitten!!

4:37 ip.  
Blogger Ninni said...

Vikke:
Enpä mie noista paljoa ota. Muita aina rohkaisen ottamaan hintaa, mutta omiani en kalliilla kehtaa myydä.
Vähän jos saa vaivan palkkaa lankakustannusten lisäksi niin mulle riittää. Siinä muuten oppii tekemään siistimpää jälkeä kun tekee tilaustöitä.=)

9:45 ip.  
Blogger vikke* said...

Niinpä se on ettei sitä omalle työlleen kehtaa laittaa sitä arvoa kun sille kuuluisi. Käsin tehty työ on kuitenkin aikaa vievää eikä sitä voi alkaa tuntitaksalla hinnoittelemaan.

Totta että käden jälki kehittyy ja on tarkempi toiselle tekemässään työssä.
Mä ompelin opiskeluaikana paljonkin tilauksesta ja ne vaatteet oli tosiaankin sellaisia jotka olis voinut pukea nurinpäin ylle. Ja aina lähti liian halvalla...

Mutta kokemuksia tilaustyöt tuo ja samalla tulee tehtyä paljon sellaista mitä ei muuten tekis.

8:18 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home