sunnuntaina, tammikuuta 16, 2005

Nyt kaikki mukaan huumorimielellä!

Jos suunnittelisitte neulemalliston niin millainen siitä tulisi?
Minä voisin suunnitella lapsille venäläisvaikutteisen Russian-malliston :D (tuli vain tuosta ruskeasta pikkupojan hatusta mieleen, jonka eilen tein;D. Siinä on jotain venäläismäistä)

Mallistoon voisi kuulua vaikka Igor-lakki, Ivan-ajurintakki, Svetlana-mekko ja Laila-pipo.

6 Comments:

Blogger Ziina said...

Jos kuvittelis Tank Girlin ja Tarja Turusen tyylienvälimaastoon sopivan malliston niin jotain sellaista, höystettynä pitseillä ja mieluiten mustana...

10:45 ip.  
Blogger Mari said...

Mä voisin suunnitella puna-mustan japanilaishenkisen malliston. Päävärinä musta, kirjainmerkkejä punaisella, laatikkomaisia neuleita, ei mitään nappirivejä vaan vyöllä tai nauhoilla kiinnitettäviä neuletakkeja.

11:20 ap.  
Blogger Ninni said...

Kuulostaapa hyvältä sekä Ziinan, että Marin suunnitelmat. Vähänkö ois hienoa, jos viitsisitte piirtää muutaman kuvan. ;)
Mulla tuli mieleen, että tuohon Marin mallistoon sopisi mustan ja punaisen langan lisäksi harmaa ja luonnon valkoinen.

4:38 ip.  
Blogger Kati E said...

No katotaas...

Mä tekisin sellasen malliston mikä olisi "kevyesti" romanttinen. Mustaa, valkoista, vaaleanpunaista, punaista, harmaata ja pinkkiä. (Uuks, kaikki mun lemppareita!) Vähän röyhelöitä, enimmät jätän Ziinalle. :) Venepäänteitä, olkapäät paljastavia neuleita. Ja ehdottomasti selkeitä linjoja. EI jakkuja, paljon paitapuseroita ja neuleita. Housut bootcut-lahkeisia ja hameet sopivan lyhyitä... :) Ja kaikenpäälle olis punainen nahkatakki (sellanen kun Tarja Turusella, sellasen mäkin haluan!)!

8:25 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Minun neulemallistoni olisi varmaan aran- ja Lavold-vaikutteinen, mutta pitsimausteilla. Paljon erilaisia palmikoita ja pintaneuleita, ei kirjoneuleita. Pelkkiä luonnonkuituja! Väreinä varmaan erilaisia luonnonvärejä myös, sammalenvihreästä ja graniitinharmaasta iloisiin syksynvärisiin keltaisiin ja punaisiin sävyihin. Ensimmäinen mallisto olisi varmaan näin oikeaa talvea odotellessa paksuja lämpimiä "ulkoiluneuleita". Kesäksi sitten niukempaa linjaa puuvillalla ja silkillä.

Kristel

8:45 ap.  
Blogger Ninni said...

Hyvältä kuulostaa Katin ja Kristelinkin mallistot! =) Minä tykkään myös pinkistä ja noista väreistä, joita Kristel mainitsi.

Kaikkien ideat on niin mahtavia, että mitä jos pistäisitte toimeksi ja alkaisitte sen oman malliston suunnittelun ja toteutuksen! Sitten kun kaikki mallistot ovat valmiit, pyydettäisiin joku tekemään meidän projekteistamme hieno lehtijuttu. Ainakin Ullaan!

2:35 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home