sunnuntaina, tammikuuta 16, 2005

purkamista ja ahkerointia

Purin sen himpuran teddy-neuleenkin. Siitä tul liian levvee. Haluan että se istuu kauniisti kurvieni päällä eikä löpsöttele. Neulon kasin puikoilla 62 silmukalla 72 sijasta.

Sen sijaan sain eilen pakerrettua Luukakselle sen hatun! Otan siitä huomenna klubitalon kameralla kuvaa. Malli toimii jotenkuten, mutta on siinä vähän kehittelemistä. Teen ehkä muutamankin saman tyylisen hatun ja jos onnistun oikein hyvin, tarjoan sitä Ullaan.

Juuri valmistunut hattu on nimettömästä jämälangasta ja pikkupätkästä Isoaveikkaa. Mikäköhän olisi sopiva, huokeahkon hintainen ja helposti saatava vastaavan paksuinen lanka? Yleiseen levitykseen menevään malliin tahtoisin jonkun sellaisen langan, jota voi neuloa kutosen puikoilla ja joka sopii lasten herkälle iholle. Yksi vaihtoehto olisi Wool kaksinkertaisena. Olisiko teillä, rakkaat lukijani ehdotelmia? Sandnes Garnin Alfa, joka villaa+ 15% mohairia? *mietiskellöö*

6 Comments:

Blogger Susanna said...

Mites samos?vaikka siinä nyt onkin akryylia aika paljon, lanka on kuitenki kivan tuntuinen ja pehmeä. Mä en kyllä nyt tiedä millaista pipoa oot tekemäs. Mut ei haittaa tahtia :)

Niin piti sulle meiliäkin laittaa...unohtu. Mikä päivä tahansa käy, saat itse päättää! Siis ens perjantain jälkeen mies on kotona viikon.

5:17 ip.  
Blogger Ninni said...

Moi Susanna!
Samos ois ihan hyvä vaihtoehto varmaan. Ehkä kuitenkin tarttis olla lämpimämpää lankaa kun talvihatusta kyse? Jos Novita alkais tekeen jotain Isoveikan paksuista merinolankaa ni oisko vähän ihanata!

Oisko se sitten heti maanantai se meidän päivä?=)

6:17 ip.  
Blogger Susanna said...

No jos kerran on talvihattu niin wonderwool voisi olla hyvä vaihtoehto. Se on Popin vahvuista, mutta siinä on 51% villaa. On kovin pehmoista ja ihanaa. Voidaan hiplailla sitä Menitassa sitten ko tuut :) Maanantai sopii hyvin!

7:03 ip.  
Blogger Minna said...

Teetköhän sinä samaista Teddy-neuletta, kuin minä olen pohtinut, vai onko sulla joku oma malli? Minä ajattelin tehdä sen Novitan sivuilla olevan topin ohjeen mukaan ja siihen tulee myös palmikkoja...vielä kun saisi päätettyä mistä väristä tekisi=)

9:24 ip.  
Blogger Ninni said...

Omaa mallia teen. Se on muuten 1n1o-neuletta, mutta eteen tulee yksi 11 silmukkaa leveä palmikkoraita. Vielä en ole päättänyt, teenko topista venepäänteisen vai sellaisen missä on neliön muotoinen kaula-aukko.

10:06 ip.  
Blogger Ziina said...

villamohair kutittaa varmasti lapsia, mohair kun tupaa pistelemään... eikös tämä loft mikälie ollut merinovillaa ja paksua, siitä saisi kivan. Hinta ei kyllä ole huokea:(

11:53 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home