maanantaina, tammikuuta 10, 2005

Heipuli Heissan!

Kolotukset män ohi. Nyt kun vielä jaksaisi ja ehtisi neulomaan. Vähän taas sellainen jumitus-vaihe kun on kolme työtä kesken ja mitään ei oikein huvittaisi tehdä loppuun. En kyllä aloita nyt uusia kun Mimosa on oppinut ryömimään jo aika nopeasti ja vahtiminen käy työlääksi, jos "kiellettyjä hedelmiä", puikkoja ja lankoja saa koko ajan olla nostelemassa ympäri kämppää tytön ulottuvilta.
Tiedättekös, puikkoilevat siskot ja veikkoset, miun ukko ja appiukko rakentavat langoilleni ihan oman kodin tuonne eteiseen. Lankoja ja puikkoja kun on laatikkoröykkiöittäin joka paikassa niin nyt pääsevät sitten lähiaikoina komeroon kuriin ja järjestykseen. Ehkäpä lankaparkoja stressaakin ikuinen reissuelämä. Milloin ovat laatikkopinossa ruokailuhuoneessa, milloin korissa olkkarissa.

18 Comments:

Blogger Jenni said...

Luuletko että pysyy siellä kaapissa? ;D
Mullakin on paikat varattuna langoille ja puikoille, mutta aina niitä vaan löytyy ympäri kämppää... Joskus päivisin saatan neuloa pojan (11kk) perässä kävellen jolloin lankakerä löytyy olkkarista ja neule vaikka keittiöstä.
* Jenni

10:25 ip.  
Blogger Ninni said...

hehee! Saa nährä.;D
Ikeassa on sellaisia kattoon ripustettavia erivärisiä "verkkokangaspylväitä", joissa on lokerikkoja. Sellainen olisi kätevä tuossa neulomistuolin lähettyvillä.

10:44 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Mulla on langoille teoriassa varattu lokerollinen kirjahylly makkarissa, mutta niitä keskeneräisiä töitä lojuu sitten epämääräisissä pusseissa pitkin asuntoa... Ja viime aikoina hyllykin on alkanut vuotaa yli makkarin lattialle. Mies varovasti pari päivää sitten kyseli, että pitäisikö noille neulekirjoille ja -lehdille vielä sitten ostaa erikseen joku hyllykkö. ;)

Kristel

10:46 ip.  
Blogger Susanna said...

Juu se on kumma miten ne langat levittäytyy. Meillä on olkkarissa sellainen vitriinikaappi, missä tulee olemaan valokuvia kunhan saan aikaiseksi maalattua kehykset... No in the mean time kaappi palvelee mun lankakaappina, siellä on mukamas vain se keskeneräinen työ, mutta kummasti se aina täyttyy...

Mein kodin atk-keskuksessa mulla on oma ihana pöytä, missä on ompelukone ja kaikki langat, puikot yms, mutta ei ne halua pysyä siellä :D

9:11 ap.  
Blogger Kati E said...

Niin, langat valtaavat tilaa. :) Mulla on yksi iso sängynaluslaatikollinen, sitten on lipaston laatikossa (vain 1 kpl!) ja sitten kori olohuoneessa. No, joo, lankamäärä vähenee koko ajan, hitaasti mutta varmasti. :)

10:49 ap.  
Blogger Ninni said...

Erittäin hauska kuulla, että muillakin neulojilla langat valloittavat huushollin.=)
Mielenkiintoista myös kuulla, millaisia säilytysjärjestelmiä puikottelevilla kanssasisarilla on käytössä ja suunnitteilla.

11:05 ap.  
Blogger Kati E said...

Mun pitäisi keksiä joku hyvä systeemi. Mutta en jaksa siihen kovasti paneutua. Kaikista ihanin olisi jos olisi ns. työhuone, siis minne voisi tunkea tietokoneen, silityskeskuksen yms. Sinne haluaisin hyllyn, johon voisin järjestellä lankani. Niin, että voisin ihailla niitä koko ajan. ;) Joudun kuitenkin tyytymään johonkin vähemmän mukavaan ratkaisuun, en vaan tiedä, että mihin... :S

11:13 ap.  
Blogger Susanna said...

Kati, tuo minullakin oli haaveena, ja sattumoisin se toteutui kun saatiin isompi koti. Äitee oli kauhuissaan että miten niin OMPELUHUONE, olis kuulemma lapsille pitäny laittaa omat huoneet. Pyh. Kun kerran nukkuvatkin meidän kanssa, niin yksi huone saa piisata kunnes menevät kouluun. Tai ehkä senkin jälkeen ;) Tosin ehken halua nukkua samas huonees kouluikäisten kans...

Mut ei se huone mitään auta. Meillä on 40neliöö enemmän ku edellisessä kodissa, ja silti joka paikka on täynnä. Ja langat ei suostu olemaan piilossa, joten niiden piilottamiseen ei kannata tuhlata resursseja :D

2:31 ip.  
Blogger Kati E said...

Tuon on kyllä totta Susanna. Pitänee vaan käväistä Ikeassa, niin eiköhän säilytysratkaisu synny. :)

2:39 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Sisustusratkaisuja? Miun langat on tällä hetkellä makuuhuoneen nurkaan "juuttuneessa" (rumassa) mainosputkikassissa, sekä makuuhuoneen nurkissa ja sängyn alla...(ja kaapissa/kanikopissa laatikoissa, jokapaikassa?)? Ikean kotilaatikkojakin on?

Oma työhuone pitäisi olla, tosin mies ei ollut työhuoneen "sisutuksesta" aivan samaa mieltä? Tarvii tietsikan, titsikkapöydän, ompelupöydän, ison kirjahyllyn(neule yms kirjallisuudelle), kaappitilaakin tarvitsisi, kun omistan puikkokokoelman lisäksi ompelukoneen ja saumurin.... yms... mankka, tv nojatuoli..... omavaltakuntako? Lape.

Ps. Lapsista en tiiä kun en "omista", mutta itse olen asustanut veljeni kanssa yhteisessä huoneessa, eihän kaikkea voi saada... tosin myöhemmin yläasteella muutettiin omakotitaloon niin oli jo tilaakin omille huoneille!

10:45 ap.  
Blogger Ninalandia said...

Mulla on langansäilytykseen lipasto, jossa on ollu sattumalta just sopivan kokoset/syvyiset laatikot.

Mut mä luulen, että meillä on joku lankatonttu, joka noita keriä, ohjeita ja puikkoja sun muita kuskaan ympäriinsä, kun niitä löytyy "ihan vaan välillä" muualtakin.

Siis kun mähän en niitä tietty kuskaile =)

9:11 ip.  
Blogger Kati E said...

Iiks, tonttu. Sekö täällä rellestää keskellä yötä!? Hmmm... Mun pitää lahjoa se mun avuksi, auttaiskohan jos sille tekisi pienen jussi-paidan?

8:57 ap.  
Blogger Susanna said...

Kati, se on ISO tonttu. Ei mitään pieniä Jussi-paitoja. Muuten et koskaan pääse siihen 2kg tavoitteeseen :D

11:31 ap.  
Blogger Kati E said...

Susanna, mä en huoli isoja tonttuja. Hmmm... Mitähän pitäs tehdä? Tonttujenhan pitäisi olla pieniä ja söpöjä???

11:44 ap.  
Blogger Susanna said...

Kati, jospa niitä on monta? Lankatonttujen suurperhe, joka on vallannut kotisi, ja nyt ne kaikki tarvii paidat?

11:51 ap.  
Blogger Kati E said...

No sittenpä en tarvitse enää enempää lapsia. Kun niitä on jo 2 ja sitten nuo tontut kaupan päälle. Hmmm... Jään illalla kurkkimaan, että montako niitä on. :)

11:56 ap.  
Blogger Susanna said...

Kati, lopetapas se hengailu muiden blogeissa ja mene omaasi kertoilemaan tarinoita. Kun mulla on vähän tylsää (lue; yksi tissillä ja toinen imuroi huonettaan :D ) ja haluan lukea sun uusimmista säädöistä. Hop hop!

11:59 ap.  
Blogger Kati E said...

Käskystä Susanna! :D

12:17 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home