keskiviikkona, tammikuuta 26, 2005


Flairista miulle juhlahuivi. voi pitää jotain siistiä pitkää mustaa hametta ja mustaa tunikaa ja tätä huivia eikä tarvitse ostaa erikseen juhlavaatteita. Inhottavaa ängetä semmoisia sovittamaan johonkin klaustrofobiseen sovituskoppiin. Posted by Hello

7 Comments:

Blogger Kati E said...

Mulla on tätä samaa kolme kerää punasävyisenä. Ihanan näkönen, mutta vissiin vähän p**** neulottava. :-/

1:48 ip.  
Blogger Ninni said...

Voipi olla. Kympin puikoilla ajattelin siitä monikäyttöhuivin tehdä helmineuleena.

5:07 ip.  
Blogger AnneV said...

Asiahan ei minulle mitenkään kuulu, mutta pienenä vihjeenä sanoisin, että helmineuletta ei ehkä kantsi tästä langasta tehdä. Ai miksi? Noku se kuitenkin hukkuu pintaan (paitsi silloin jos tulee virheitä). Ainaoikea näyttää ihan hyvältä. Ja vielä vinkkinä sanoisin, ettei kannata edes yrittää neuloa kauheen tiukkaa. Mä en ole kokenut tätä lankaa mitenkään hankalaksi neuloa; vaatii vaan rennon otteen ja isot puikot. Mulla on nytkin menossa semmoinen "aivot naulaan" -huivi, jota väännän telkkaria katsellessa ja työmatkoilla metrossa. Lykkyä tykö!

7:56 ip.  
Blogger Kati E said...

Kiitti Anne neuvosta, helmineule oli mullakin ensin mielessä, mutta taidan tyytyä tuohon ainaoikeaan. Vai tuliskohan siitä sittenkin toppi.... Who knows...

8:39 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiitos Anne! Mietin tota helmineuletta siksi, että saattaisi olla napakampaa. Eipä sen rakenteen siinä niin tarvitsisi näkyä. Varminta olisi varmaankin neuloa ihan tavallista sileää ja tehdä vaatteeseen päärmeet puuvillalangasta.

Mulla kun tosiaan on ideana käyttää kolmea ihan erityyppistä, mutta sävyiltään sointuvaa lankaa pukuun, johon tulee vauvan housut ja hihaton toppi.

12:20 ap.  
Blogger Ninni said...

Anne, nyt mie sekoilin. Unoha, väärä lanka. ;b (sama laho pää kesät talvet)

4:20 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Tein puolitoista vuotta sitten huivin 3 kerästä Flairia helmineuleena isoilla puikoilla (muistaakseni juurikin 10:llä), eikä sen yhteydessä voi puhua mistään jämäkkyydestä. Se venyy ja paukkuu mielin määrin. Huivi oli malliltaan normaali suorakulmio.

Tainnut nyt läpikäydä kolmet juhlat. Se on kaunis, mutta minun makuun hieman liian liukas. Varsinkin juhlissa, missä pitäisi vielä buffetista hakea ruokaa, jätän sen suosiolla odottamaan istumapaikan tienoille. Neulominen oli helppoa, mutta lanka kun on joustamatonta, kokemus ei ole niin miellyttävä.

Minna

4:25 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home