sunnuntaina, joulukuuta 05, 2004

Tökkii ja pahasti.=(

Mikä minnuu vaivaa? Mie oon jo kaksi päivää YRITTÄNYT neuloa. Aina joku menee pieleen. Ensin lapasia sai purkaa kaksi kertaa, ennenkuin sain edes toisen peukaloa vailla olevan tekeleen valmiiksi ja nyt tänään aloitin pojalle laventelinsinisestä Isoveli-langasta ihan tavallista simppeliä palmikkoneulepaitaa niin sama juttu. Kaksi kertaa purin kun meinasi tulla liian pieni. Sitten kun alkoi onnistumaan niin neuloin yhden palmikon väärään suuntaan kiertyväksi. =/.
Taidan olla toivoton. Ei laskupäätä. Ei kai minkäänlaista aivotoimintaa ylipäänsä..

4 Comments:

Blogger Susanna said...

Älähän nyt. Sulla on vaan huono päivä. Älä lannistu, aloita jotain helppoa ja hauskaa, kyllä se siitä! Se onkin kumma miten joskus ihan kaikki voi mennä mönkään! Tsemppimieltä!

6:22 ip.  
Blogger Ziina said...

Ainahan voi tehdä jotain muuta ja miettiä siinä samalla mitä neulerintamalla on pielessä. Ääneen ajatteleminen on äiti-ihmisten etuoikeus.

6:46 ip.  
Blogger Martsuli said...

Noita päiviä on minullakin aika usein. Se tarkoittaa sitä, että ei ole neulontapäivä. Tosin itse en koskaan lannistu vaan yritän kahta kovemmin, en välttämättä paremmin tuloksin. Ehkä se on vain väsymystä. Mutta on se myös haastavaa, vai mitä? Äla lannistu sinäkään.. ;)

10:00 ip.  
Blogger Ninni said...

Martsulille:
Välillä selkeästi tuntuu siltä, että ihan kuin jokin tuntemnaton voima yrittäisi estää menestyksen neulonnan saralla.;D
Olen huomannut, että yleensä melko nopeasti kun on saanut raportoitua blogiin epäonnisista tekeleistään niin sen jälkeen on jotenkin helpompaa palauttaa itsensä kohdalleen ja määrätietoisesti vain jatkaa projektiaan. Eli allekirjoitan minäkin tuon kahta kauheammin yrittämisen silloin kun tökkii. Sisulla vaan etiäpäin! Pian taas alkaa neulominen tuntua mielekkäämmältä ja homma luistaa, valmista syntyy ja "pakkomielle" kantaa hedelmää.

10:25 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home