maanantaina, marraskuuta 15, 2004

Hyvää päivää!

Päätä särkee, ulkona möllön harmaat pilvet näyttävät ahdistelevan puiden latvoja. Jos vaikka vetäis tabua tauluun, jotta saisi jatkettua siskon neuletta. Eilen en neulonut silmukkaakaan kun olin niin täpinöissäni tästä omasta blogistani ja siitä, että sain tungettua jalan ovenväliin ja saatua kontaktia muihin nettineulojiin. Vähänko olen siitä iloinen!=D
Ehdotelkaa nyt hyvät ihmiset minkälaisesta langasta voisin tehdä itselleni juhlatopin. Ajattelin käyttää hihansuihin ja pääntielle virkaten funny-lankaa, joka on vähän saman tyylistä kuin Novitan Tango, mutta ystävällinen ja ammattitaitoinen myyjä kertoi sen kestävän käyttöä ja pesua paremmin ja värivaihtoehtoja on enemmän, minullekin jolle sopii lämpimät värit.
Niin, sen langan siihen toppiin pitäisi olla kai jotakin kesälankaa. En halua topista kuumaa.

2-vuotias esikoispoikani Luukas haluaa, että opetan hänet neulomaan sitten kun hän on vähän isompi. Vauva oli ryöminyt Teddykeräni luokse ja alkanut mutustaa sitä. Siihen sitten isoveli huolissaan neuvomaan, että "Mimmi, älä syö äitin lankaa, se on pahaa"
Luukas osaa myös valistaa ihmisiä, että " Äitin pitää saala neuloa ihan kaikessa lauhassa".=D
Fiksu poika!

Tietääkö joku jonkun nettikaupan, josta voisi suht edullisesti tilata lankoja, vai ovatko hinnat euroopassa suht vakiot? Minkähintaisia ovat Virossa langat? Vihreässä vyyhdissä olen kyllä ihastellut kaikenlaisia erikoislankoja, joista saisi ihania reunuksia paitoihin, liiveihin ja asustelsiin ja vaikka huiveja.

4 Comments:

Blogger Susanna said...

Hihii, meillä on esikoisetkin samanikäiset :)

2:35 ip.  
Blogger Ninni said...

Hihii=D Mukavata. Noille pienille onkin kiva neuloa kun ei ole niin suuritöisiä hommia.

3:28 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Siitä juhlatopista... Mä oon tekemässä paitaa Wool- ja Black-langoista ja siitä on tulossa tosi kivan näköinen. Saisit taas hommaa kahdella langalla neulomiseen :)
* Jenni

4:21 ip.  
Blogger Ninni said...

Kuulostaa hyvältä! Voisi laittaa kultaista lankaa jonkun lämpimän vihreän tai terrakottan kaveriksi. Toisaalta jokin kirjavakin lanka kiinnostaisi. Jos olisi vaikka jotakin puuvillasekoitetta niin ei olisi kuuma..

1:09 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home