sunnuntaina, marraskuuta 14, 2004

Vauvalle mekko tekeilläTässä tulossa meidän Mimosalle (s.10.6. 2004) A-linjainen mekko. Langan löysi anoppi mulle kirpparilta. Varmaan jotain tosi vanhaa, vyötteestä päätellen. Nimi on Fantasy Fluffy Chunky. Valmistettu ranskassa. 88% akryyliä, 12% villaa. (Mahtaakohan tulla hiostava?=/) Kauluksen ja helmapitsin teen saman värisestä puuvillalangasta, jota minulta jäi toisesta työstä. Neulon tuota kutosen puikoilla, vaikka suositus on pienemmillä.(kuvassa pienemmät puikot, joilla silmukat odottamassa jatkoa) Lanka on sen verran pörröinen, että neulepinta on kaunis isommillakin puikoilla neulottuna ja valmistuupa nopeammin ja on pörröisen kevyt, kunhan saan ensin pari muuta projektia alta pois..
Tuon mallin sävelsin ihan omasta päästä ja ainakin kaverin vauvalle tekemä saman idean mekko onnistui hyvin.
Olen päättänyt, että minua ei häiritse tippaakaan, että tekeillä on monta työtä yhtäaikaa. Minä tahton nauttia neulomisesta ja jos siihen kuuluu uusien töiden alulle panoa vanhojen lomassa niin se on aivan minun, lankojeni ja puikkojeni välinen asia.;D4 Comments:

Blogger AnneV said...

Terve vaan bloggailun ihmemaailmaan, hihhuli! (itse sanoit olevasi) Asenteesikin näyttää olevan ihan kohdallaan; se ei todellakaan kuulu kenellekään, kuinka monta työtä on kesken, miten ja milloin ne toteutetaan. Tässä maailmassa olis niin paljon muutakin korjattavaa, että neuleasioista ei kannata ahdistua.

5:21 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiitoksia!
Olet aivan oikeassa. Niin monen asian pitää olla tässä maailmassa tiukasti säädeltyä, että on ihana tehdä asioita rennosti, omalla intuitiollaan ilman, että on kenellekään tilivelvollinen. Nauttia vaan.=)
Omista langoistaan saa tehdä vaikka rekkalavallisen nenänlämmittimiä gröönlantiin, jos sattuu huvittamaan.
Kun saan ideoita haudottua niin ehkäpä olisi aika tehdä jotain itselleenkin.

6:16 ip.  
Blogger Susanna said...

Hee, meil on muuten melkein saman ikäiset tytöt! Mun Melinda syntyi 28.6!

10:50 ap.  
Blogger Ninni said...

Hauskaa!=) Melinda on kaunis nimi.

11:46 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home