sunnuntaina, marraskuuta 14, 2004

rakkaalle pikkusiskolleEtukappale siskon neuleliiviin. Lankana ihana Novitan Teddy, jota tekisi mieli hipeltää ja hinkata ihoa vasten koko ajan. Niin pörröisen pehmeää se on ja tuoksuu ihanan villaiselle. Kasin puikoilla neulon ja alaosassa on pitsineuletta, sitten tulee vähän matkaa sileää ja miehusta on 1n1o joustinta. Vinkkinä muuten, että tosi hyvältä näyttää tuo joustinneule tässä langassa. Tekisi mieleni tehdä itselleni Teddystä jokin ihan yksinkertainen joustinneuleinen poolo liivinä. Olen viime aikoina viljellyt aika paljon hihattomuutta neulesuunnittelussani. En siksi, etten viitsisi niitä tehdä vaan siksi, että imettävänä äitinä kylven hiessä ja ajatus hihoista on kuuma.;)
Jonkinlaisen näyttävän kauluksen tähän väsään vielä. Nyt on takakappale puikoilla.

4 Comments:

Blogger Ziina said...

http://finnishknitblogs.blogspot.com/

Suomalaisten neuleblogien rinki, tervetuloa mukaan liittymään.

5:51 ip.  
Blogger Ninni said...

Ihanaa, kiitos! Varmasti liityn. Mahtavaa saada kontaktia muihin neulojaihmisiin.=D

6:17 ip.  
Blogger Susanna said...

Mullakin on tuo imetys"ongelma". Ei paljoa villapaidat huvita, tuntuu että tpaitakin on liikaa välillä. Tervetuloa bloggailemaan!

6:32 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiitos! Mietinkin koko ajan, että mistäköhän langasta alkaisi tekemään itselleen jotakin juhlavaa toppia erääseen tilaisuuteen uuden vuoden puolella. Vaihtoehtoja olisi niin paljon niin langoissa kuin ideoissa..

7:07 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home