perjantaina, elokuuta 18, 2006

Vaatesuunnittelua sekä ripaus neulesuunnittelua

Suunnittelin tämän imetystunikan omalle firmalleni. Kuvasimm tänään raikkaassa ilmassa sateen jälkeen kun luonnon värit hehkuivat kilpaa kauniin mallini Jaanan kanssa. Tunika on Nimda Designin Milky Stoory-mallistoa.
Starlight tikapuulangasta Marjutin minulle neuloma suunnittelemani toppi. Nimi pitäisi tälle vielä keksiä.=)
Imetysmekko Posted by Picasa

6 Comments:

Blogger vikke* said...

Värit ovat kyllä todella kauniit kuvissa!!

Mustaien imetysvaatteiden leikkauksia ei kuvista näe. Mua henk.koht. kiinnostaa ne kun kerran imettäjä olen :) (heh, imettäjä...)

Joitain mallipiirroksia tällaisten vaatteiden rinnalle siis ;)

5:15 ip.  
Blogger Ninni said...

Moi Vikke! Kiitos rakentavasta palautteesta. Taidan tehdä niin, että kuvaan nämä imetysvaatteet lappeeltaan ilman mallia vaaleaa taustaa vasten niin muoto erottuu.=)

5:22 ip.  
Anonymous tinna said...

Mä en imetysvaatteista tiedä miään, mutta kauniita nää on! On se hyvä että nykyään saa kauniita imetys- yms vaatteita, oon käsittäny niin että sellasia ei oo aina ollu.. :) Tykkäsin kovasti tosta keskimmäisestä topista, kivat värit oli ja ihana malli!

p.s. Pääsin sinne kouluun, musta tulee sitten pukuompelija/stylisti! :)

8:46 ip.  
Blogger Ninni said...

Tinna: Onneksi olkoon kouluun pääsysi johdosta!!!

Mä saan noita tikapuulankoja jossain vaiheessa montaa, montaa eri väriä jos vain saavat TT:llä mulle saksata tilattua. Ohjetta saa sitten jatkossa kyllä ja lankoja osoitteesta www.nimda.fi

9:04 ip.  
Anonymous Marjut said...

Mun pitikin sanoa, että onpas tosi hyvännäköinen ja valtavan hienosti neulottu toppi! :) Muutkin neuleet on taas aivan ihania.

10:59 ip.  
Blogger TiinaV said...

Onpa nättejä! :) Klikkaamalla kuvaa sai paremmin selville vaatteen leikkauksen. Musta on kaunis väri, mutta hankala kuvattava... (mutta ihanaa, että äitien ei välttämättä tarvitse pukeutua pastellinvärisiin vaatteisiin!)

9:44 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home