keskiviikkona, marraskuuta 16, 2005

Jos olisit kuulijana messuilla, jossa joku neulomiseen hurahtanut pitäisi parinkymmenen minuutin mittaisen puheen niin mitä haluaisit kuulla? Ajattelin kertoa siitä miten harrastukseni alkoi, minkälaiseksi se on muodostunut ja millainen on neuleiden suunnittelu- ja valmistusprosessini, mistä haen inspiraatiota yms.

Puhettani pääsee siis kuuntelemaan 25.-27. päivä Helsingin messukeskuksessa Elma-messuilla iltapäivisin klo 14.00 Helskyn eli Helsingin käsi- ja taideteollisuus ry:n messuosaston läheisyydessä. Tulkaa juttelemaan! Samoin kuin moikkaamaan nyt tulevana viikonloppuna minua Tampereelle Tekstiiliteollisuuden messuosastolle lauantaina ja sunnuntaina jos olette sinne käsityömessuille messukeskukseen tulossa.=)

3 Comments:

Anonymous Terde said...

Moron, kerro vaikka myös niistä hetkistä kun neulominen ei suju tai lanka aiheuttaa ongelmia tms. ja miten niitä ratkaiset tai mitä sitten on tapahtunut. Mistä saat inspiraatiota jatkuvaan neulomiseesi ja miten aikasi riittää kaikkeen? useimmillahan kun tuntuu, ettei (kröhöm...katsoo peiliin!)aika tahdo millään riittää...

Vertaistukea peräänkuuluttaen,
Terde

p.s. nähdään Treen messuilla!

10:45 ip.  
Blogger laurakoo said...

Neulojan vastoinkäymisistä humoristisesti kertominen voisi olla ainakin viihdyttävää.
Ootko Treella vain la ja su? -Höh, kun mä oon pe.

8:20 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Minua ei kiinnosta kuunnella messuilla puheita vaan nimenomaan ihan tavallinen juttelu näytteilleasettajien kanssa on messujen parasta antia muun pällistelyn ohessa.

7:11 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home