tiistaina, huhtikuuta 05, 2005

Neulova Ystävä-projekti

Hei! Kertokaapas osallistujat miten menee? Ainakin Susanna kertoi sähköpostitse, että hänellä on kivaa, ilmeisesti myös Kristelillä ja Hannalla on hauskaa? Minä paljastan tässä, että parini on Turkulainen Virve, mutta esittelen hänet lähemmin vasta "loppuraportissani", vaiheessa "F". Mukavaa on ollut. =)

7 Comments:

Blogger Kristel said...

Juu, meillä on ollut Hannan kanssa oikein mukavaa! *vilkutus Hannalle* Just eilen kävin vähän shoppailemassa, alkaa toinenkin paketti jo muotoutua. :)

10:23 ap.  
Blogger Hanna said...

Yhdyn edelliseen. Mulla on kans sinulle tulossa jotain todella jännää. Saas nähdä mitäs sanot. Tämä ei liity mitenkään neulomiseen. Paketti lähtee siis ens viikolla.

11:25 ap.  
Anonymous Helka said...

No minulla ainakin on ollut oikein mukavaa kirjeenvaihtoa Neulovan Ystäväni Johannan kanssa, ja monta yhteistä asiaa on löytynyt (kuten vaikkapa samannimiset pojat). Tänään sain ihka ensimmäisen pakettini, joka tuli vähän myöhässä Johannan perheeseen iskeneen flunssan vuoksi. Mutta mieluisa oli silti, ja tässä iässä jaksaa jo hyvää odotellakin :-).

Ninnille suuret kiitokset tämän projektin järjestämisestä!

12:41 ip.  
Anonymous Terde said...

No, aluksi tuntui hassulta aloittaa kirjeenvaihto pelkästään neulomisen pohjalta mutta kiva kokeilla aina jotain uutta ja erilaista!Olemme Katjan kanssa mailailleet jonkin verran aina kummankin aikataulut huomioiden ja aloittaneet tutustumisen hyvin ;-D
Jatkossa varmaan jo mailailemme ahkerammin, kun tiedämme toisistamme jo enemmän...
-Terde

2:34 ip.  
Anonymous irja said...

Olen lapsellisen innostunut tästä projektista. Lauran kanssa on löytynyt uskomattoman paljon yhtäläisyyksiä. Kivaa on ollut - ainakin minulla. Miestä vähän naurattaa, kun yhtenään vonkaan tietokoneella, että olisikohan Lauralta jo tullut postia.
Kiitos vaan Ninnille järjestämisestä!

4:14 ip.  
Blogger Stricker said...

Täällä on ollut myös tooooooooosi hauskaa Pirren kanssa! Mailit ovat singahdelleet tiuhaan tahtiin ja olemme varmoja, että Suomessa tehtiin salaisia kloonauksia 70-luvun alussa :-). Ensimmäiset paketit ovat vaihtaneet omistajaa ja molemmat oltiin tosi tyytyväisiä sisältöihin. Pistettiin mukaan myös muuta omaan käyttöön sopimatonta käsityötavaraa, joten senkin puolesta kiva juttu.
Ja ihan monen muun tavoin minäkin olen oikein lapsellisen ihastunut tähän leikkiin, kiitos Ninnille!

4:20 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

kuten ystäväni sticker sanoi, kivaa on ollut!!!suurkiitos ninni!
t. pirre

9:39 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home