keskiviikkona, maaliskuuta 23, 2005

Mä en osaa neuloo! On taas sellainen kausi menossa, että mistään ei meinaa tulla mitään. Purkaa on saanu joo...

6 Comments:

Blogger Kristel said...

Ninniparka! Huonoja neulepäiviä tulee aina välillä... Joku tosi helppo projekti nätistä langasta voisi auttaa? Vaikka kaulahuivi lapselle tai jotain?

10:14 ip.  
Blogger Susanna said...

Voih! Sellaista se välillä on. Ja oi että on ärsyttävää, kun kovasti tekisi mieli tehdä jotain, mutta mikään ei oikein viehätä tai sitten menee metsään. Mutta osaat kyllä, tiedät sen!

8:01 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Ninni!
Kukaan ei muuten usko tota!

"sininen"

5:33 ip.  
Blogger Nougatgirl said...

Joo, ja mä en osaa kasvattaa kaneja. Mrr... Välillä tuo jalostuskelpoinen Francescamme sitten osaa olla ärsyttävä. :D Paskoo vaan lattialle.

6:15 ip.  
Blogger Jenni said...

Äh, ja mä en jaksa lukea sun neuleblogia kun täällä on aina jotain ihania valmiita juttuja ;) No joo, neulot sitten kun innostaa, eihän kukaan halua että neulomisesta tulee pakkopullaa, eihän..?

9:31 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiitos kaikille mukavista kommenteista! Olivat oikein lohduttavia.=`)

Nougat: mulla tais olla helpompaa kun sun ikäisenä tai nuorempata kasvattelin vaan ulkokaneja. Niitä ei tarvinnu ku syöttää. Kopitkin putsattiin harvoin kun heinä ja lanta pakkautuivat lämmittäväksi alustaksi. Rotukanit tulisivat sellaisesta hoidosta heti kipeiksi, mutta onhan se ihan erilaista kasvattaa näyttelykaneja. Urbaanimpaa ja tarkempaa hommaa. Kyllä sä osaat ja oot oppinu tosi nopeasti!

9:49 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home