sunnuntaina, maaliskuuta 27, 2005

Onska-takki, Onska- jacket


Posted by HelloTätä on tullut tahkottua jonkin aikaa. Olen purkanut etukappaleiden yläosat kolmeen kertaan, kunnes olin tyytyväinen. Takakappalekin tuntui jotenkin lerpattavan, joten purkuun vaan ja pienemmät puikot kehiin siihen.

I've been fighting with this for a while. I had to knit most of the front parts three times until they were okay. I allso had to redone the back side and use smaller needles.

8 Comments:

Blogger Lape said...

Kyllä siitä tulee kiva kun se valmistuu ;)

8:54 ip.  
Blogger Hanna said...

Onko tämäkin sinun omaa tuotantoa eli ohjetta neuleeseen ei löyty mistään vai? Mukavaa nähdä neule sit valmiina, varmasti upea niin kuin kaikki työsi ovat !!

9:39 ip.  
Anonymous Martstuli said...

Tsemppiä!

Parempi se on purkaa ja olla tyytyväinen kuin antaa olla ja tyytyä vähemmän parempaan. Ööö, tuliko sekavasti sanottua? Minä jos kuka sen tiedän omien töitteni kautta (kuten varmaan moni muukin).
Hieno siitä tulee!
Teet niin nättejä neuleita että!

9:45 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiitos Lapelle, Hannalle ja Martsulille!

Hanna: Omaa on tuotanto ja niin ihmeelliset lankayhdistelmät, että jos joku haluaa ohjeen niin minun on kyllä tehtävä vastaava jostain helposti saatavilla olevista langoista. Eiköhän onnistune. Olenhan minä Igor-mallistoakin tässä kehitellyt.. Osa malleistani päätyy Ullaan ja osaa en voi julkaista, koska olen luovuttanut ne eteenpäin uniikkineuleina, tosin voisin tehdä niin, että muokkaan ohjeita tai vaihdan lankoja, jottei ole alkuperäiskappaleiden kopiointia.

Olen kyllä riemuissani siitä, että ihmiset ovat antaneet niin paljon hyvää palautetta suunnittelemistani neuleista. Tämä tuntuu ihan huikaisevalta, olenhan harrastanut aktiivisesti vasta viime heinäkuusta. Sitä ennen tuli tehtyä jotakin lapasta ja barbienvaatteita kouluiässä.

10:36 ip.  
Blogger Ninni said...

Niin ja Martsuli:
Taidetaan sitten olla samanmoisia siinä suhteessa, että tahkotaan jotakin neuletta tasan niin kauan kun ollaan tyytyväisiä. Ei piä antaa periks! =)

10:39 ip.  
Blogger Kristel said...

Jos käsin neuloo, niin onhan se sen verran aikaa syövää touhua, että kannattaa nähdä sitten vaivaa sen eteen että tulos on mieluinen. :) Itse olen oppinut tekemään kompromisseja ja olen laiska purkamaan, mutta varsinkin jos teen tilauksesta tai lahjaksi niin olen hirveän tarkka.

10:22 ap.  
Blogger Kristel said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

10:23 ap.  
Blogger vikke* said...

Mä ihailen ihmisiä joilla on pitkä pinna ;) Mulla sitä ei ole. Mä en purkais yhtään mitään, ottaisin uudet langat ja aloittaisin alusta (korkeintaankin...) ja siksipä mulla on roikkunut joitain töitä kaapin perällä.

Mä jotenkin kyllä jaksan uskoa että tuosta neuletakista ei voi tulla muuta kuin kiva ja nätti!

10:37 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home