tiistaina, maaliskuuta 15, 2005

"Neulova ystävä"-projekti

Huomenna se alkaa!

Tänään voi vielä ilmoittautua. vaiheita on pidennetty viikosta kahteen. Tässä vaiheiden aikataulut:

a)16.3.-30.3. Tutustutaan Neulovaan Ystävään sähköpostin välityksellä

b)30.3. Lähetetään NY:lle lahjaksi lankaa ja/tai neulontatarvikkeita. Lahjan arvo on n. 15€

c)13.4. Lähetetään NY:lle lahjaksi muutamalla eurolla jotakin kivaa neulomiseen liittymätöntä, vaikka luettavaa tai syötävää, sellaista josta hän pitää.

d)27.4. Lähetetään NY:lle tai jollekulle hänen perheensä jäsenelle tai lemmikille jotain itseneulottua. Työn ei tarvitse olla suuri. Pääasia, että se on neulottu ilostuttamaan vastaanottajaa.

f)27.4 alkaen on vielä pari viikkoa aikaa esitellä uusi Neulova Ystäväsi joko osallistujan omassa blogissa tai lainaamalla minun blogiani

Vielä on tämä päivä aikaa ilmoittautua. Ilmoittautuneita on jo nyt ihan mukavasti, mutta mukaan mahtuu niin moni ken halajaa!

Ilmoittautuminen: laittakaa minulle sähköpostia osoitteeseen ninni@ninninpinni.com. Otsikoksi Neulova Ystäväni-projekti, mukaan liitä nimesi tai nimimerkkisi, sähköpostiosoitteesi ja mahdollinen blogisi osoite. Kotiosoitteesi annat sitten vasta suoraan NY:lle

4 Comments:

Blogger vikke* said...

Tätähän tässä _ei_ käsketty kertoa mutta pakko sanoa sananen :)

Jutska kuulostaa tosi kivalle mutta aikataulu kovalle *hah, runoilee* joten jään sivulle katsomaan ja ihastelemaan lopputuloksia. Katotaan jos uskallaudun mukaan ens kerralla. Eniten mua pelottaa visio siitä etten saa sitä lahjaa valmiiksi ja kaikki muut on jo esitellyt ja mun ystäväni kiroilee ja manaa mut maailman syvimpään rotkoon kun postia ei kuulu :D

9:08 ip.  
Blogger Kristel said...

Muistuttelethan sitten Ninni meitä deadlineistä silleen hienovaraisesti... ;) Nimim. "Minullako laho pää?"

10:05 ip.  
Blogger Ninni said...

Vikke: toivottavasti sinulla on hauskaa seurata meidän NY:läisten edesottamuksia tänä keväänä ja tervetuloa sitten muihin uusiin projekteihin mukaan, joita varmasti jatkossa nettineulojien keskuudessa syntyy.=)

Kristel: muistuttelen, jos nyt satun tämän lahon pääkoppani kanssa itsekään mitään muistamaan.;D

10:12 ip.  
Blogger KirsiÄr said...

Tsemppiä projektiin! Kiva kun viitsit järjestää. Minuakin ajatus osallsitumisesta on houkutellut, mutta en vain uskalla sitoutua mihinkään aikatauluihin työsitoumusten ulkopuolella. Mutta olen hengessä mukana ja toivottavasti joskus vielä oikeastikin.

1:24 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home